Naše přípravka „A“ odehrála 2.kolo play-off okresního přeboru

[13. 6. 2016 9:00:51]
Naše přípravka „A“ odehrála 2.kolo play-off okresního přeboru

V 2.kole play-off čekalo na naše kluky a holky z nejstarší přípravky mužstvo Nové Vsi pod Pleší. Znovu se hrálo "pohárovým" způsobem na dva zápasy. První utkání jsme odehráli venku a odvetu na domácím trávníku.

Nová Ves – Přípravka „A“     11:6  (3:2, 6:3, 2:1)


Sestava: Matoušek - Vybíral, Pšenička, Voháňka, Krajdl, Jindráková, Křesina, Součková, Pudil, Brunclík, Mašek, Sobotka


Branky: Voháňka 2, Sobotka 2, Mašek, Pudil


K prvnímu zápasu 2.kola play-off jsme jeli na hřiště N.Vsi pod Pleší. Většina našich hráčů měla za sebou sobotní turnaj mladších žáků, kde předvedli hráči přípravky velmi pěkný výkon. A to bylo na hřišti hned od počátku vidět. Naše hra neměla tak vysoké tempo a nasazení, čehož využili domácí hráči. Nám se vůbec nedařilo hrát naši hru. Celkově tento zápas hodnotím jako nedobrý. Jednoznačně jsme podcenili soupeře a podle mého názoru hráči mohli dát do zápasu daleko více, než dali.



 

Přípravka „A“ – Nová Ves      6:5  (0:4, 3:0, 3:1)


Sestava: Matoušek - Pšenička, Vybíral, Voháňka, Brunclík, Mašek, Součková, Pudil, Krajdl


Branky: Brunclík 3, Pšenička 2, Pudil


Na odvetné utkání s Novou Vsí jsme nastoupili v oslabené sestavě a začátek utkání se nám vůbec nepovedl. Hned v první části utkání jsme prohrávali 0:4 a hosté nás přehrávali. Do druhé části utkání jsme nastoupili s velkým odhodláním otočit pro nás nepříznivý stav utkání. To se nám povedlo. Hráči začali hrát naši typickou útočnou hru a soupeře jsme začali přehrávat. Hostům jsme vůbec nic nedovolili a díky skvělým zákrokům našeho gólmana jsme 2.část vyhráli 3:0. Třetí část jsme pokračovali v naší hře a tuto část jsme vyhráli 3:1. Celkově hodnotím tento zápas jako velmi povedený a musím pochválit všechny hráče za skvělý výkon. V tomto utkání se ukázalo naše fotbalové srdíčko a chuť dobře reprezentovat náš klub. Na závěr bych chtěl moc poděkovat našim fanouškům, kteří jako vždy vytvořili skvělou sportovní kulisu.


Honza Krajdl - trenér

Zpět na články »