Na Tn.Rakovník starší dorost remizoval a mladší těsně zvítězil

[31. 8. 2016 13:55:49]
Na Tn.Rakovník starší dorost remizoval a mladší těsně zvítězil

Krajský přebor – skupina A
1. mistrovské utkání: 27.8.2016 (hřiště: Tn.Rakovník - I)

Tn.Rakovník – Starší dorost    1:1 (0:0)
G: Matoušek
(A: Sirotek)


Sestava:
Dřevojan – Kouklík, Hofman, Stibor, Novák - Sirotek, Lhota, Matoušek, Špaček (75.Počepický) – Glogar (46.Mašek), Procházka (58.Žirovnický) 


V prvním kole nové sezóny krajského přeboru staršího dorostu sk.A jsme hráli na Tatranu Rakovník. Do utkání jsme nastupovali s cílem odvézt domů tři body. K utkání s námi bohužel z různých důvodů neodcestovala trojice našich útočníků. Hned od úvodu domácí naznačili, že se nebudou chtít jen tak nechat porazit, a předváděli fyzicky náročný fotbal plný pohybu a napadání, a to i přesto, že věkově měli mladší mužstvo. Herní kvalita byla ovšem jednoznačně na naší straně a často se nám dařilo vytvářet nebezpečné situace na soupeřově polovině. Na druhou stranu je potřeba říci, že v první části se nám nedařilo si vytvářet vyložené příležitost. Ovšem hned od začátku druhého poločasu jsme se začali dostávat do mnoha vyložených šancí. Bohužel nikdo z hráčů nebyl schopný se v koncovce prosadit. V 51.minutě zahrávali domácí roh a stalo se to nejhorší co mohlo. Prakticky z první, a jediné střely, na branku se Rakovníku podařilo dostat do vedení, když hlavičkoval nepokrytý hráč na zadní tyči – 1:0. Kluky to ovšem nezlomilo, a protože viděli, že s takovým soupeřem by byla velká škoda ztratit body, tak stále pokračovali v aktivní hře dopředu a vytvářeli si dobré střelecké možnosti. Bohužel gólové radosti jsme se dočkali pouze jednou, když v 57.minutě vyrovnal L.Matoušek, kterému přihrál P.Sirotek – 1:1. Ve zbývajících minutách se hrálo skoro pořád jen na polovině soupeře, ale výsledek už se nám nepodařilo změnit. O naše největší neproměněné šance v tomto utkání se podělili L.Matoušek, P.Sirotek a T.Procházka. I přestože jsme byli lepším týmem a zasloužili jsme si vyhrát, tak je potřeba říci, že náš výkon úplně ideální nebyl. Problémy nám hlavně dělala rychlá kombinace (někteří hráči dlouho drží míč), dodržování rozestavení (někteří hráči se příliš často vzdalovali ze svých prostorů) a samozřejmě největším problémem byla opět koncovka. V příštím kole hrajeme v neděli 4.srpna ve Voticích.


-----------------------------------------------------------------------------------


Tn.Rakovník – Mladší dorost    0:1 (0:0)
G: Nováček


Sestava:
V.Procházka – Beňo, Svoboda, Bareš, Hrbek – Čejda, Bláha, Ja.Kouklík, Vyskočil – Nováček, Chocholoušek
střídali: Čapek, Kopp, (Kopelent) 


Mladší dorost zaslouženě zvítězil. V utkání, které bylo nezvykle vyhecované, měli naši kluci celý zápas  převahu a soupeře prakticky nepustili k ohrožení naší branky.

Zpět na články »