Mladší žáci zaspali začátek zápasu a v dalším průběhu neproměňovali šance

[17. 10. 2019 9:16:34]
Mladší žáci zaspali začátek zápasu a v dalším průběhu neproměňovali šance

Krajský přebor – skupina A

 

SK PSÁRY – Mladší žáci „A“       4:1 (3:0)

 

Střelci branek: 1x Alexis Dembelé    

V sobotu 12.10.2019 sehráli mladší žáci „A“ desáté mistrovské utkání v podzimní části ročníku 2019 – 2020 o přeborníka Středočeského kraje. Začátek utkání: 11,55 hod. Hrálo se 2x30 minut. Hřiště: Sk Psáry – tráva. Rozhodčí: Michal Jeřábek

 

Sestava: 

        Brankář:  Patrik Machek

        1,   Petr Pudil, Tomáš Hodouš, Daniel Vondra, Jakub Hodouš, Michal Stibor, David Barták, Ondřej Špánek

        2,  Matěj Černý, Matěj Macháček, Alexis Dembelé, Michal Pšenička, Jan Novotný, Petr Moudrý, Vojtěch Stibor, Jakub Rozvoda

 

Zápas se hrál v krásném slunném počasí. Sestavu máme krom jednoho hráče kompletní, a tak jsme dnes věřili v zisk tří bodů. Začátek tohoto zápasu byl z mého pohledu velmi ospalý, zmatečný, a to se bohužel velmi rychle odrazilo na skoré ve prospěch soupeře, kde již v 10´ jsme prohrávali 3:0. Po důrazném domlouvání a promíchání sestavy se náš herní projev daleko zlepšil a byli jsme již ve svém tempu. Bohužel se nám nepovedlo proměnit žádnou naší akci, a tak se skóre do poločasu již nezměnilo.

 

Druhý poločas jsme začali velmi aktivně a soupeře jsme vůbec nepouštěli k žádným nebezpečným šancím. Po naší aktivní hře jsme soupeře donutili k častým chybám i k nedovoleným zákrokům. Hned v úvodu jsme díky nedovolenému zákroku kopali pokutový kop. K penaltě se postavil D. Barták, ale gólman skvělým zákrokem kop zlikvidoval. O několik minut později jsme měli možnost kopat přímý volný kop z velmi zajímavé pozice. Ke střele se opět postavil D. Barták a poslal přes zeď nádhernou umístěnou střelu, ale opět musím pochválit brankáře soupeřů, který předvedl další výborný zákrok a bohužel se skóre neměnilo. Nakonec jsme se dočkali snížení, kde se ve 40´ prosadil po krásné kombinaci A. Dembelé a snížil na 3:1. Bohužel jsme o dvě minuty později obdrželi branku, která byla i poslední v tomto utkání. Konečný výsledek 4:1 náš tým nechal stále na 9. místě v tabulce.

 

Bohužel rychlé obdržení branek v začátku utkání a neproměnění spoustu šancí jsme nemohli odvést žádné body z tohoto utkání. Byl to velmi vyrovnaný zápas a pochvalu si zaslouží celý tým za bojovnost a chtít utkání otočit. Další mistrovský zápas hrajeme na domácí půdě v neděli 20.10.2019 proti SK Rakovník. Nominace bude uvedena na webových stránkách.

 

 

Zpět na články »