Mladší žáci v kompletní sestavě přehráli Unhošť

[7. 11. 2019 8:19:56]
Mladší žáci v kompletní sestavě přehráli Unhošť

Krajský přebor – skupina A


Mladší žáci „A“ – TJ Unhošť      6:1 (4:0)

Střelci branek: 2x David Barták, 2x O. Špánek, 1x A. Dembelé a 1x M. Pešta            

Sestava: 

        Brankář:  Patrik Machek, Michal Pšenička

        1,   Petr Pudil, Tomáš Hodouš, Daniel Vondra, Jakub Hodouš, David Barták, Michal Stibor, Matěj Pešta

        2,  Matěj Černý, Matěj Macháček, Alexis Dembelé, Jan Novotný, Vojtěch Stibor, Petr Moudrý, Jakub Rozvoda, Ondřej Špánek


V neděli  3.11.2019 sehráli mladší žáci „A“ třinácté mistrovské utkání v podzimní části ročníku 2019 – 2020 o přeborníka Středočeského kraje. Začátek utkání: 11,55 hod.  Hrálo se 2x30 minut. Hřiště:  TJ Tatran Sedlčany–  umělá tráva. Rozhodčí: Kovář Otto.

Dnešní zápas se odehrál na naší umělce a starší žáci zde odešli vítězně z tohoto duelu, a tak jsme i my doufali v zisk plného počtu bodů. Do dnešního zápasu nastoupila celá naše sestava včetně obou gólmanů. První minuty tohoto duelu napověděli, jak zřejmě bude vypadat průběh dnešního utkání. V tomto zápase jsme byli lepším týmem na hřišti a měli jsme spoustu šancí, hlavně tedy v první půli. Střelecky se v poločase prosadili tito střelci: v 7´ a 27´ O. Špánek, další branku přidal v 16´ D. Barták, a jako další úspěšný střelec se zapsal M. Pešta. Poločas jsme jasně ovládli a zaslouženě vedli 4:0.  

V druhém poločasu jsme nezačali stejně aktivně, jako tomu bylo v průběhu první půle, jelikož už bylo více chyb a špatných přihrávek, a to vyústilo ke snížení našeho náskoku, kde se soupeř ve 41´ prosadil a snížil na 4:1. Naštěstí se náš herní projev začal zlepšovat a kombinační hrou a rychlým přechodem do útočné fáze, jsme byli opět velmi nebezpeční. Ke konci zápasu se střelecky zapsali ještě dva naši střelci a to v 52´ druhou brankou D. Barták a v 59´ A. Dembelé uzavřel dnešní zápas na konečných 6:1.  Dnes bych chtěl opět pochválit celý tým i oba naše gólmany, kteří měli několik velmi pěkných zákroků. V tabulce se náš tým stále nachází na 10. místě.

Další mistrovský zápas hrajeme venku POZOR ZMĚNA v neděli !! 10.11.2019 proti Povltavská FA. Nominace bude uvedena na webových stránkách.

 

 

Zpět na články »