Mladší žáci ukončili rok turnajem v Berouně

[5. 1. 2016 9:45:12]
Mladší žáci ukončili rok turnajem v Berouně

Naši mladší žáci ukončili rok 2015 halovým turnajem v Berouně pro ročníky 2004 a mladší. Hrálo se v krásné hale 4 + 1  ve dvou skupinách, systémem každý s každým  1x13 minut.

brankář : Jindrák Petr

 

sestava : Kočí Jakub,Štemberk Ondra,Bartáková Bára,Ballon Tomáš

                Rákosník Lukáš,Varga Václav,Pudil Bert,Štemberk Šimon

 

góly: Bartáková Bára 3x

        Ballon Tomáš 2x

        Štemberk Šimon 2x

        Rákosník Lukáš 2x

        Varga Václav 2x

        Pudil Bert 1x

 

 

základní skupina:

ČL-U Beroun - Tatran Sedlčany              5 : 2

Tatran Sedlčany - Union Cerhovice        1 : 1

Tatran Sedlčany - FC Ruzyně                   4 : 0

 

o umístnění:

Tatran Sedlčany - FC Zličín                     0 : 2

FC Ruzyně - Tatran Sedlčany                 1 : 5

 

Začali jsme hned úvodním zápasem s domácím týmem. Tento zápas pro nás byl spíše seznamovací s herními pravidly turnaje a halou. Hráči se museli srovnat s menším prostorem, novým (velmi kvalitním) povrchem, 4 hráči v poli, pouze s 13 minutami hry a klasickými brankami. S domácím týmem jsme hráli velmi vyrovnaný  a pohledný zápas plný pěkných fotbalových akcí na obou stranách. Domácí tým více střílel na branku a to rozhodlo o vítězství. Naši hráči domácí ve středu hřiště přehrávali, ale pěkné akce jsme nezakončovali a to rozhodlo.

Do druhého zápasu jsme vlétli s velkou chutí vyhrát, ale kvalitní soupeř nám toho moc nedovolil. Hrál se rychlý pohledný fotbal plný pěkných šancí. Převážně se hrálo ve středu hřiště s minimem střel na bránu i přesto se nám povedlo vstřelit první gól. Naše nasazení a chuť vyhrát tento vyrovnaný duel se nám nakonec nepodařilo, protože jsme 30 sekund před koncem dostali po naší hrubé chybě v obraně gól, na který už jsme nedokázali odpovědět (1:1). Tento gól nás později mrzel dvojnásob. Poslední zápas ve skupině jsme hráli s FC Ruzyně. Do tohoto posledního zápasu jsme vstupovali s několika změnami v sestavě. V předchozím zápase se nám zranil náš gólman Petr Jindrák a proto na jeho místo nastoupil Kuba Kočí a museli jsme promíchat i celou sestavu. Také jsme změnili strategii naší hry. Všechny tyto změny, velké nasazení našich mladých hráčů a chuť vyhrát nám přinesli konečně i vítězství (4:0).

Ve skupině jsme díky horšímu skóre skončili na 3.místě a další zápas (o umístnění) jsme hráli s FC Zličín. Tento zápas byl velmi vyrovnaný jako celý halový turnaj. Měli jsme spoustu velkých šancí stejně jako soupeř, ale nedokázali jsme dát gól a to rozhodlo o naší prohře (0:2). Tato prohra nás posunula do zápasu o 7-8.místo, kde jsme opět narazili na nám již známou FC Ruzyně. Před tímto zápasem jsme si v kabině řekli, že je to náš poslední zápas v tomto roce a že ho vyhrajeme. A taky se tak stalo (5:1). Od počátku jsme byli lepším týmem a prakticky jsme Ruzyni nic moc nedovolili. Přehrávali jsme soupeře ve středu hřiště a nebáli jsme se zakončovat naše pohledné akce střelbou. Tento náš poslední zápas byl hezkou fotbalovou tečkou našich mladších žáků v tomto roce.

 

 

Honza Krajdl

 

Zpět na články »