Mladší žáci "A" doma na SK Rakovník nestačili; "béčko" remizovalo na Dobříši

[29. 10. 2018 7:10:03]
Mladší žáci

V neděli 28.10.2018 sehráli mladší žáci „A“ další mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka Středočeského kraje.

Mistrovský zápas krajského přeboru mladších žáků – skupina A

 

Mladší žáci „A“ – SK Rakovník      2:5 (2:3)

 

Sestava: 

Brankář:  Jan Jiráček

1,   František Plachý – Tomáš Hodouš; Petr Pudil - Matěj Pešta - Jakub Hodouš;   David Barták -

      Daniel Vondra

2,   Matěj Černý – Jan Novotný; Michal Stibor – Matěj Macháček; Jan Timofte

 

Branky: 1x D. Barták, 1x D. Vondra

  

Zápas se hrál za deštivého počasí. Začátek zápasu našim hráčům vyšel dobře. Hned v první minutě se trefil D. Barták a domácí se ujali vedení 1:0. Již v 5 min. přidal druhou branku D. Vondra. Dobrý začátek dlouho nevydržel. Ve 12 min soupeř snížil a v 15 min. vyrovnal a to byla chyba. Naši hráči nehráli špatně, ale soupeř byl lepší na míči a lépe se prosazoval v koncovce a hlavně ze standardních situací. Výsledkem byla třetí branka do naší sítě, kterou hosté vstřelili ve 23 min.
V druhém poločase pokračovala bojovná hra s příležitostmi na obou stranách. Bohužel naše příležitosti zůstaly nevyužity a soupeř naopak trestal. Ve 42 min. přidal čtvrtou branku a v 53 min. upravil skóre na konečných 2:5. Vítězství hostů je zasloužené, ale hra našeho mužstva nebyla zas tak špatná, abychom prohráli tak výrazně. 

Po 10 odehraných mistrovských zápasech jsou mladší žáci „A“ v tabulce na 9. místě se ziskem 10 bodů a skóre 27:34.  Další zápas hrajeme v neděli 4.11.2018 od 11,10 hod. v Rakovníku. Soupeřem bude TJ TATRAN Rakovník. Odjezd od hřiště TATRANU je v 6:30 hod. Nominaci určí trenér Dušan Pudil.

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Mistrovský zápas  okresního přeboru mladších žáků

 

MFK Dobříš  „B“ – Mladší žáci „B“    3:3 (1:2)

 

V pondělí 29.10.2018 sehráli mladší žáci „B“ další mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka okresu Příbram. Začátek utkání: 17,30 hod. Hřiště: MFK Dobříš – UMT a umělé osvětlení

 

Sestava: 

Brankář:     Matěj Macháček

1,   František Plachý – Tomáš Hodouš;  Michal Stibor -  Jakub Hodouš - Petr Moudrý;  

      Jakub Rozvoda  -  Michal Pšenička

2,   Štěpán Kuba - Ondřej Špánek - Petr Nevlida - Alex Dembélé - Ladislav Skalický

      

Branky: 1x M. Pšenička, 1x O. Špánek, 1x T. Hodouš (penalta)

Penalty po zápase: 7:5

                           

Zápas se hrál ve večerních hodinách za silné mlhy. Přes dobré osvětlení nebylo vidět od jedné branky na druhou. Naši hráči začali dobře a již ve 4 min. dobře zamířil M. Pšenička a hosté se ujali vedení 0:1. Pak se hrál zápas z jedné strany na druhou. Výborný výkon brankáře M. Macháčka nedovoloval domácím vyrovnat. Matěj dobře četl hru a vždy byl včas u míče a spolehlivě jej rozehrával. Druhou naši branku vstřelil O. Špánek v 19 min. Domácí odpověděli ve 28 min. a snížili na 1:2. Do konce prvního poločasu se již nic nezměnilo.

Druhý poločas byl opět zajímavý a dlouho se bojovalo o vstřelení branky. Lépe na tom byli domácí, kteří v 38 min. vyrovnali. V 54 min došlo k zajímavé situaci, kdy domácí špatně střídali a hráli o hráče navíc a přitom se jim podařilo vstřelit vedoucí branku na 3:2. Rozhodčí ani domácí trenéři neuznali svou chybu a z vedení se radovali. Odplata přišla za necelou minutu, kdy domácí hráč fauloval našeho hráče v pokutovém území, a byla neřízena penalta. Rozhodčí si opět upravil pravidla podle svého a nechal pokutový kop rozehrát ze vzdáleností 12 m. J. Hodouš se toho nebál a s přehledem vyrovnal na 3:3. Tímto výsledkem i zápas skončil.

Po 12 odehraných zápasech jsou mladší žáci „B“ v tabulce na 2. místě se ziskem 19 bodů a skóre 65:43. Další zápas hrají hráči v sobotu 3.11.2018 od 10,00 hod. na Městském stadionu TAVERNY. Sraz na hřišti je v 9.15 hod. Nominace hráčů bude uvedena na web. stránkách.

 

 

 

 

Zpět na články »