Mladší žáci bojovali o medaile na turnaji v Novém Kníně

[7. 7. 2016 7:35:43]
Mladší žáci bojovali o medaile na turnaji v Novém Kníně

Mladší žáci zakončili svou sezonu turnajem mladších žáků pro r. 2003 a mladších - O pohár starosty města Nového Knína. Turnaje se zúčastnily týmy: MFK Dobříš, 1.FK Příbram, SK Blatná, Povltavská akademie Davle, SK Nová Ves, Nový Knín A + B, TJ Tatran Sedlčany.

Osm týmů bylo rozděleno do dvou skupin, kde hrál každý s každým. Po odehrání skupin se hrálo klasické play-off. Naše skupina byla: Povltavská akademie Davle, Nový Knín B, MFK Dobříš a náš tým. Naši skupinu jsme vyhráli bez obdržené branky se skóre 13:0.


Sestava:
2003 – Čížek Tomáš, Jenčík Lukáš, Mikota Standa, Pech Adam,
2004 – Štemberk Šimon, Bartáková Bára, Součková Martina, Rákosník Lukáš, Štemberk Ondra
2005 – Pšenička Kuba, Ballon Tomáš, Brunclík Sláva, Krajdl Jan, Voháňka Petr, Matoušek Šimon (brankář)


Výsledky – základní skupina:


Povltavská akademie Davle – Mladší žáci   0:0


Nový Knín B – Mladší žáci   0:9
G: Pech 3, Bartáková 2, Pšenička, Čížek, Mikota, Brunclík


Mladší žáci - MFK Dobříš   4:0
G: Jenčík, Pech, Rákosník, Mikota


Naši hráči v základní části turnaje předvedli skvělý výkon. Dodržovali plně taktiku, kterou jsme si řekli v kabině. Hráli jsme pěkný útočný fotbal plný hezkých kombinací a zakončených akcí. I přes velké teplo jsme hráli s nasazením, ve vysokém tempu a chutí vyhrát. Po vyhrané základní části turnaje jsme začínali play – off s domácím týmem Nový Knín A.


Výsledky play – off:


Mladší žáci – Nový Knín A   4:1
G: Štemberk Šimon 2x,Pech Adam 2x

Hráči hráli stejně jako v základní části pěkný útočný fotbal. Hráli jsme se stejnou sestavou i rozestavením a to se vyplatilo. Domácí Áčko jsme přehrávali a dostávali jsme se k pěkným akcím. Náš výborný gólman Šimon Matoušek dostal 1.gol v 8.minutě zápasu. Udržel tedy čisté konto nejdéle ze všech brankařů turnaje (83 minut hry). Po vyhraném zápase nás čekal boj o medaile s velmi kvalitním soupeřem Povltavskou akademií Davle, s kterou jsme již hráli v základní části turnaje velmi vyrovnaný zápas.


Mladší žáci : Povltavská akademie Davle    1:2 penalty
G. Pech Adam


Tento zápas byl velmi vyrovnaný. Hrálo se ve velkém vedru jako celý turnaj. Hráči z Davle s námi hráli velmi vyrovnané utkání, které bylo ozdobou celého turnaje. Oba týmy předvedly útočný a kombinační fotbal a bylo se na co dívat. V 13. minutě se podařilo hráčům Davle dát první gól utkání a to dalo celému zápasu ještě větší krásu. Naši hráči ještě více přidali ve hře dopředu a to bylo odměněno v poslední minutě zápasu vyrovnávacím golem nejlepšího střelce turnaje Adama Pecha. Jelikož utkání po 25 minutách hry skončilo 1:1 kopaly se penalty. Pro diváky to byla třešnička na dortu, ale pro všechny hráče obou týmů to byla velká loterie. Po skvělém výkonu obou brankářů a střelců vyhráli nakonec hráči Davle. Na závěr turnaje nás čekal tým MFK Dobříš s kterým jsme hráli o konečné 3.místo. Po prohraném penaltovém rozstřelu psychika našich hráčů byla velmi dole a to bylo znát i na průběhu posledního zápasu turnaje. V základní části jsme tento tým celkem s přehledem přehráli (4:0).


Mladší žáci – MFK Dobříš   1:2
G: Štemberk Ondra


Do posledního zápasu tohoto turnaje jsme nastoupili ve stejném složení a se stejnou taktikou. Na hráčích obou týmů byla vidět únava, ale také velká chuť vyhrát. Opět toto utkání bylo velmi pohledné. Hrálo se nahoru dolu a oba týmy podaly velmi pěkný výkon. Hráčům Dobříše se podařilo překonat naši skvělou obranu a brankaře v 12. a 22. minutě a to rozhodlo o těsném vítězství Dobříše.

Celkově hodnotím tento turnaj jako velmi dobrý. Podali jsme skvělý výkon, hráli jsme velmi vyrovnané a pohledné zápasy. Na závěr turnaje při dekorování vítězů jsme obdrželi ještě jedno ocenění a to Adam Pech byl vyhlášen nejlepším střelcem turnaje. Adam vstřelil 7 gólů. Náš tým se umístil na celkovém 4.místě s celkovým skóre 19:5. Na závěr bych chtěl poděkovat nejen všem hráčům za skvělou reprezentaci Sedlčanského žákovského fotbalu, ale i rodičům a fanouškům, kteří nás přišli podpořit na tento turnaj.


Honza Krajdl - trenér

 

Zpět na články »