Mladší žáci "A" z vyrovnaného zápasu v Rakovníku body nezískali

[12. 11. 2018 13:08:59]
Mladší žáci

Mistrovský zápas – krajský přebor mladších žáků – skupina A

 

SK Rakovník  -  Mladší žáci „A“     3:2 (0:1)

Sestava: 

Brankář:  Jan Jiráček

1,   Petr Pudil - Tomáš Hodouš, Michal Stibor – Matěj Pešta  - Jakub Hodouš; David Barták - 

      Daniel Vondra

2,   Šimon Macháček - Alex Dembélé;  Jan Kuthan – Jiří Novák – Petr Moudrý; Jan Novotný - Jan

      Timofte; 

 

Branky: 2x M. Pešta (30. a 60. minuta)

  

V sobotu nás opět čekala cesta do Rakovníka. Tentokrát jsme hráli na hřišti SK. V zápase doma jsme hráli vyrovnaný zápas a soupeř nás porazil 2:5, až v závěru zápasu. Tento zápas byl opět vyrovnaný a příležitosti na obou stranách zůstávaly nevyužity díky výborným výkonům obou brankářů. Hrál se hezký kombinační fotbal. V poslední minutě prvního poločasu se dobře uvolnil Matěj Pešta a krásnou střelou trefil pravý horní roh branky – 0:1. Vedení bylo výsledkem všech dobře hrajících hráčů.

Druhý poločas pro nás začal špatně. Ve 33 min. domácí vyrovnali a pokazili nám radost z vedení. V dalších min. se hrál opět vyrovnaný zápas bez branek, i když příležitosti byly opět na obou stranách a střely se odrážely od tyčí a břevna. Rozhodnutí přišlo v závěru zápasu. Domácí měli větší fotbalové štěstí. Nejdříve se v 54 min. ujali vedení 2:1 smolným polovlastním gólem. O 2 min. později přidali třetí branku a zdálo, že je rozhodnuto, ale v 60 min. vystřelil z dálky M. Pešta, trefil pravou tyč a odražený míč si srazil brankář do vlastní branky 3:2. V nastaveném čase jsme kopali ještě 2 trestné kopy, ale míč do sítě domácích se nepodařilo dostat.

Po 12 odehraných mistrovských zápasech jsou mladší žáci „A“ v tabulce na 10. místě se ziskem 13 bodů a skóre 34:39. Další zápas hrajeme v neděli 18.11.2018 od 11,55 hod. na Městském stadiónu TAVERNY. Tentokrát bude soupeřem  TJ TATRAN Rakovník. Sraz na hřišti a nominaci upřesní trenér Dušan Pudil na web. stránkách.

 

 

 

 

 

 

 

Zpět na články »