Mladší žáci "A" – vítězná vlna – 5 vítězství v řadě

[18. 4. 2018 16:06:50]
Mladší žáci

Naše mladé hvězdy jsou na vítězné vlně a těší se na dalšího soupeře v nadstavbové části, která začíná již tuto neděli. Jaro jsme zahájili velmi dobře v derby se Spartakem, kde se naše vítězná vlna rozjela.

mladší žáci A   :   SK Spartak Příbram …............  7 : 1

mladší žáci A   :  1.FK Příbram 2006  …...............  9 : 7 (příprava)

mladší žáci A   :   SK Rakovník ….........................  3 : 0

mladší žáci A   :   TJ Tatran Rakovník …..............  8 : 1

mladší žáci A   :   TJ Baník Švermov ….................  3 : 1


SK Rakovník:

Tento soupeř na počátku jara podával velmi pěkné výkony a překvapil i některými výsledky. Naši hráči soupeře nepodcenili a hned od počátku utkání jsme kluky z Rakovníka přehrávali. Naše hra měla tempo, nasazení a bylo vidět, že chceme vyhrát. Bohužel se nám nepodařilo proměnit více našich útočných akcí a tak konečný výsledek 3:0 neodpovídal naší převaze.

 

TJ Tatran Rakovník:

S Tatranem Rakovník jsme hned v úvodu sezony prohráli vysoko 12:0, a tak bylo co vracet. Celé utkání jsme soupeře jasně přehrávali naší skvělou hrou. Naši hráči soupeřovi nedovolili prakticky nic. Tentokrát se nám dařilo i střelecky, a tak konečná výhra 8:1 byla zasloužená.

 

TJ Baník Švermov :

K poslednímu mistrovskému utkání základní části Krajského přeboru jsme odjeli na hřiště (umělka) Švermova. První utkání jsme se Švermovem vyhráli u nás na Tatranu pouze 1:0 a to gólem v 58. minutě. Nechtěli jsme, aby odveta měla stejný průběh, a tak jsme na domácí tlačili od počátku a to se projevilo i na skóre, kdy v 6. minutě vstřelil první gól utkání Habart. Gólem naše aktivita neskončila a měli jsme dost příležitostí vstřelit další góly, ale opět se nám střelecky nedařilo, a tak poločas skončil pouze 0:1. Druhý poločas jsme byly aktivnější a dařilo se nám i střelecky (Matoušek 35.min.,Jindráková 36.min.).

 

Celkově hodnotím počátek jara jako velmi povedený a věřím, že naše vítězná vlna neskončí tuto neděli, kdy hrajeme s Povltavskou fotbalovou akademií na hřišti v Štěchovicích.

 

Honza Krajdl - trenér

Zpět na články »