Mladší žáci "A" sehráli vyrovnané utkání s prvním týmem tabulky

[12. 11. 2019 12:29:03]
Mladší žáci

Krajský přebor – skupina A

 

Povltavská fotbalová akademie – Mladší žáci „A“     5:3 (3:3)

Střelci branek: 3x Daniel Vondra    

V neděli  10.11.2019 sehráli mladší žáci „A“ čtrnácté mistrovské utkání v podzimní části ročníku 2019 – 2020 o přeborníka Středočeského kraje. Začátek utkání:11,55 hod. Hrálo se 2x30 minut. Hřiště: Štěchovice. Rozhodčí: Procházka Matěj.

 

Sestava: 

        Brankář:  Patrik Machek

        1,   Petr Pudil, Tomáš Hodouš, Daniel Vondra, Jakub Hodouš, David Barták, Michal Stibor, Matěj Pešta

        2,  Matěj Černý, Matěj Macháček, Alexis Dembelé, Jan Novotný, Vojtěch Stibor, Michal Pšenička, Petr Moudrý, Jakub Rozvoda

 

 

Dnešní zápas se odehrál za chladného a mlhavého počasí. Nastoupili jsme, krom jednoho hráče, v plné sestavě. Tento zápas se řadil mezi velmi těžké, jelikož se soupeř nachází na prvním místě tabulky. Chtěli jsme soupeře co nejvíce potrápit a měli jsme jasný cíl, a to obrat Povltavskou o 3 body. Začátek se nám moc nezadařil, protože jsme již v 6´ prohrávali 2:0. Naštěstí jsme se velmi rychle oklepali a již ve 12´ jsme srovnali na 2:2 díky dvěma trefám D.Vondry. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a šance byly na obou stranách. Nakonec se do poločasu prosadil jednou trefou, jak soupeř, tak i my. Za nás hattrick z penalty zkompletoval ve  20´ D. Vondra.

 

Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním toto utkání vyhrát a bylo to vidět i na hřišti. Měli jsme dvě velké šance, které se nám však nepodařilo proměnit. Hra byla velmi vyrovnaná a bylo jasné, kdo dnes dá vedoucí branku nejspíše zvítězí. Toto naše tvrzení se potvrdilo, ale ne bohužel v náš prospěch. Soupeři se povedlo dvakrát úspěšně zakončit, a tak stav utkání byl 5:3. Bohužel odjíždíme bez zisku bodů, ale byli jsme soupeři velmi vyrovnaným protivníkem, ba naopak místy jsme byli i lepší.         

 

Další mistrovský zápas hrajeme doma v neděli 17.11.2019 proti SK Spartak Příbram. Nominace bude uvedena na webových stránkách.

 

 

Zpět na články »