Mladší žáci "A" po pěkném výkonu přejeli Hořovicko

[7. 5. 2019 8:48:09]
Mladší žáci

Mistrovský zápas  - mladších žáků (Krajský přebor – skupina A)

 

Mladší žáci „A“ - FK Hořovicko 8:1 (4:0)

Střelci: 3x D. Vondra, 2x M. Pešta, 1x P. Pudil, 1x J. Jiráček (penalty) 1x Š. Macháček

Sestava: 

        Brankář:  Jan Jiráček

        1,  Šimon Macháček – Tomáš Hodouš; Petr Pudil  – Matěj Pešta – Jakub Hodouš - Daniel  

             Vondra;  David Barták

        2,  Matěj Černý – Jan Timofte;  Jan Kuthan – Jiří Novák

 

V neděli 5.5.2019 sehráli mladší žáci „A“ další mistrovské utkání v jarní části ročníku 2018 – 2019 o přeborníka Středočeského kraje. Zápas se hrál za dobrého, ale chladného počasí. Naši hráči začali zápas velmi aktivně. Dobrou kombinační hrou a napadáním soupeře již na jeho vlastní polovině si vytvářeli převahu. Již ve třetí min. se prosadil M. Pešta a zajistil vedení 1:0. Soupeř se nezatáhl do obrany a naopak se snažil o rychlé protiútoky. Domácí obrana měla plné ruce práce a nenudil se ani brankář J. Jiráček. V 17.min se trefil krásnou střelou do levého horního rohu branky P. Pudil 2:0. V závěru prvního poločasu se 2x trefil D. Vondra a upravil stav na 4:0. Zajímavé bylo, že obě branky byly podobné. Dobrá přihrávka na levou stranu, krátká klička anebo náběh a krásná střele přes celou branku za tyč.


Druhý poločas byl obdobný prvnímu. Bojovná hra na obou stranách a spousta brakových příležitostí. Brankáři dělali, co mohli, ale nakonec byl smutnější brankář hostů. Ve 38´ přidal 3. gól v zápase D.Vondra. Diváci jásali a jen tatínek Daniela byl smutný, protože bude muset příští víkend sáhnout hluboko do peněženky. Hosté ve 40´ snížili na 5:1, když se prosadil nejlepší střelec hostů s č. 11. Závěr zápasu již patřil domácím. V 50´ zvýšil z penalty brankář Jan Jiráček a v posledních dvou min. přidali další dvě branky M.Pešta a Š.Macháček a upravili konečný výsledek na 8:1.

Po 20 odehraných mistrovských zápasech jsou mladší žáci „A“ v tabulce na 8. místě se ziskem 26 bodů a skóre 73:70. Vzhledem k tomu, že dnešní zápas byl posledním v základní skupině, odehrajeme nástavbu dle nového rozlosování a proto se soupeře dozvíme až v polovině příštího týdne. Pozorně sledujte webové stránky, kde bude uvedena nominace, místo utkání, den a začátek zápasu, popřípadě odjezdu.

 

Zpět na články »