Mladší žáci "A" naprosto jednoznačně porazili Roztoky

[8. 10. 2019 10:14:04]
Mladší žáci

V neděli 6.10.2019 sehráli mladší žáci „A“ deváté mistrovské utkání v podzimní části ročníku 2019 – 2020 o přeborníka Středočeského kraje. Začátek utkání: 11,55 hod. Hrálo se 2 x 30 minut. Hřiště: TJ Tatran Sedlčany – tráva. Rozhodčí: Michal Palek.

Krajský přebor – skupina A

 

Mladší žáci „A“ - SK ROZTOKY       12:0 (5:0)

 

Sestava: 

        Brankář:  Patrik Machek (Michal pšenička)

        1,   Alex Dembélé, Petr Pudil, Matěj Pešta, David Barták, Jakub Hodouš, Daniel Vondra, Tomáš Hodouš

        2,  Vojtěch Stibor, Michal Stibor, Petr Moudrý, Jakub Rozvoda, Matěj Černý, Matěj Macháček, Jan Novotný, Ondřej Špánek

 

Střelci branek: 3x M. Pešta, 3x Daniel Vondra, 1x David Barták, 3x Jan Novotný a 2x Tomáš Hodouš        

 

Dnešní zápas se hrál v klasickém podzimním počasí. Po ránu již pěkná zima, občas nějaké ty přeháňky a někdy ještě troška toho sluníčka. To prostě k podzimu patří. Do dnešního zápasu nastoupila celá naše sestava, dokonce i druhý brankář.

 

Hned od samého začátku bylo vidět, že tento zápas nebude patřit k těm nejtěžším. Soupeře jsme přehrávali, jak technicky, tak i rychlostně. První gól do sítě hostů dal již v 7´ Jan Novotný a tím rozjel naší střeleckou podívanou. Do poločasu jsme přidali ještě 4 branky, a to konkrétně v 10´ a 12´ se prosadil M.Pešta a ve 12´ a 15´ se trefil D. Vondra. Do přestávky jsme si udělali náskok 5:0.

 

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako první, kde jsme neustále obléhali branku soupeře. Velká změna se přeci jen stala, kdy v druhém poločase do brány nastoupil M.Pšenička ke svému prvnímu utkání v životě na postu gólmana. A musím konstatovat, že nakonec udřel i čisté konto. Branky padaly v hojném počtu, kdy v druhém poločase otevřel střelnici M.Pešta a ve 41´ pečetil svůj hattrick v tomto zápase. Ve 32.min a tudíž další střelec třech gólů se prosadil D. Vondra. Další branku přidal ve 41´ D. Barták, a jako by těch střelců tří gólů nebylo málo, tak se k nim přidal i J. Novotný, který vstřelil branky ve 47´ a 48´. Poslední náš střelec branek T. Hodouš, se se svými trefami v 52´ a 53´ urputně rval, aby patřil ke střelcům hattricku a všichni jsme mu to přáli, jen odněkud z tribuny, bylo slyšet zřetelným hlasem Tome už stačí!!!! 😊, vůbec netušíme, čí to byl hlas. Konečný výsledek 12:0 a zisk tří bodů, náš tým posunul v tabulce na 9.místo.

 

Pochvalu za dnešní výkon zaslouží všichni hráči. 😊 Za mě, musím pochválit i soupeře, že za takového to stavu nepřestal hrát a bojovat. Další mistrovský zápas hrajeme venku v sobotu 12.10.2019 proti SK RAPID PSÁRY. Nominace bude uvedena na webových stránkách.

 

 


Zpět na články »