Mladší přípravka slaví titul okresního přeborníka! (+ foto)

[11. 6. 2018 10:49:53]
Mladší přípravka slaví titul okresního přeborníka! (+ foto)

V neděli 10.června hráči mladší fotbalové přípravky (ročník 2009 a mladší) absolvovali poslední kolo soutěže o Přeborníka okresu Příbram. Po výhře 8:6 nad TJ Ligmet Milín  se po zásluze stali vítězem přeboru, protože celou jarní částí prošli bez zaváhání a ztráty bodu.

Ihned po skončení utkání proběhlo na sedlčanském hřišti Taverny slavnostní dekorování vítězů. Martin Havel (předseda okresního fotbalového svazu Příbram) a Zdeněk Lhota (zástupce oddílu Tatran Sedlčany), předali všem členům týmu medaile a kapitánovi týmu Janovi Křížkovi nádherný pohár. Honzík jej následně s ostatními spoluhráči zdvihl nad hlavu za zvuků hymny šampionů „We Are the Champions“ od skupiny Queen a oslavy propukly naplno.

O tento vynikající úspěch se rozhodující měrou zasloužili trenéři Martin Habart, Marek Novák a Miloš Mácha, kteří během tříleté obětavé práce naučili nejmladší borce fotbalovým základům a disciplíně na hřišti. „Vážení trenéři, veliké DÍKY a do další sezóny hodně štěstí a radosti ze smysluplné práce s dětmi!“

Zpět na články »