Mladší přípravka se zúčastnila neoficiálního mistrovství ČR

[7. 5. 2018 14:36:57]
Mladší přípravka se zúčastnila neoficiálního mistrovství ČR

Dne 5. května 2018 se v Českém Brodě konal fotbalový turnaj mladších přípravek, tzn. hráčů narozených v roce 2010 nebo mladších. Díky silné účasti týmů z celé ČR je turnaj nazýván neoficiálním mistrovstvím republiky v této věkové kategorii.

Tentokrát byla konkurence ještě větší, protože přijely týmy také ze Slovenska a Polska; celkem se jich na čtyřech hřištích ve čtyřech skupinách po šesti týmech sešlo 24. Již samotná účast Tatranu Sedlčany mezi elitními kluby ze všech koutů republiky byla úspěchem a odměnou za téměř tříletou tréninkovou práci.

V základní skupině jsme se za krásného slunečného počasí postupně utkali se Slovanem Liberec (4:6), Spartou Praha (1:3), Slovanem Bratislava (6:2), Hradcem Králové (2:3) a Polabanem Nymburk (6:0). Čtvrté místo ve skupině nám do zápasů o umístění určilo za soupeře nejprve SK Trenčín (5:4) a poté Slávii Karlovy Vary (5:2). Konečným výsledkem týmu ve složení Jakub Habart  – Jan Křížek, Adéla Matoušová, Daniel Novák, Jakub Chrastil, Václav Hončík, Filip Mácha a Vojtěch Reinisch bylo solidní 13. místo. Nejužitečnějším hráčem mužstva byl zvolen kapitán a opora zadních řad Jéňa Křížek. Našemu útočníkovi Dáňovi Novákovi jen těsně unikl titul nejlepšího střelce turnaje, ale i tak jeho 14 přesných zásahů zasluhuje obdiv.

Celkovým vítězem turnaje se stala Sparta Praha, se kterou jsme v základní skupině sehráli více než vyrovnané utkání. Naši borci v čele s vynikající Adélkou nám rozhodně ostudu neudělali a všem mužstvům byli důstojným soupeřem. Poděkování patří věrným fanouškům – rodičům a rodinným příslušníkům za neúnavné povzbuzování a zejména trenérům Martinovi Habartovi a Markovi Novákovi za jejich obětavou práci pro tým.

Zpět na články »