Mladší dorostu zápas v Říčanech vůbec nevyšel

[13. 5. 2016 11:13:55]
Mladší dorostu zápas v Říčanech vůbec nevyšel

20. mistrovské utkání: 8.5.2016 (hřiště: Říčany)

Říčany – Ml.dorost     3:2 (2:0)
G: Čejda, Bláha (p)   

Sestava:
L.Dřevojan – Hrbek, Kouklík, Žirovnický, Počepický – Plachý (59.Bartoš), Bláha, Čapek, Křížek – Čejda, Nováček

Mladší dorost čekal další těžký zápas, protože soupeř se nachází jen pár příček za námi. K dispozici z různých důvodů bylo tentokrát navíc pouze 12 kluků, takže nebyla ani velká možnost změn v sestavě a některé posty, tak byli zaplněni poněkud nestandardně. Bohužel utkání nás nezastihlo ve vůbec dobré formě a první poločas byl z naší strany velmi špatný. V 19.minutě přišla chyba ve středu hřiště, domácí hru rychle roztáhli do strany a po centru do malého vápna jsme inkasovali – 1:0. V 21.minutě mohlo být ještě hůř, ale jednu z mnoha chyb v naší rozehrávce skvěle zachránil L.Dřevojan. V 23.minutě už ovšem ani on nemohl zabránit dorážce zblízka – 2:0. Druhý poločas už přinesl přeci jenom vyrovnanější průběh a i několik šancí na naší straně. V 44.minutě ovšem zahrozili domácí, ale střela po rohu skončila vedle. V 49.minutě se ve velké šanci objevil T.Nováček, který ovšem zakončil pouze do brankáře. V 52.minutě M.Bláha přestřelil z dobré pozice branku. V 56.minutě jsme se dočkali zasloužené branky, když se pěknou střelou z dálky prosadil D.Čejda – 2:1. V 59.minutě odmítl srovnání V.Křížek, který přestřelil odkrytou branku z malého vápna (po centru od D.Čejdy)! V 71.minutě byl ve vápně faulován J.Kouklík a z nařízené penalty vyrovnal M.Bláha – 2:2. V 74.minutě hlavičkoval J.Kouklík po roho těsně vedle. Když už se zdálo, že zápas skončí remízou, tak přišel protiútok domácích zakončený střelou, která našemu brankáři vypadla a útočník jí dorazil do branky – 3:2. Náš předvedený výkon nebyl vůbec ideální, ale za druhý poločas by zápasu odpovídala remíza.

 

Protože některé družstvo ve starším dorostu projevilo v případě celkového vítězství zájem hrát kvalifikaci o ligu, tak došlo k urychlení závěru soutěže. V 11 dnech tedy odehrajeme poslední čtyři kola základní části!


Neděle 15.5. – doma s SK Rakovník (mladší 12:30 hod)   

Středa 18.5. – venku na Tn.Rakovník (mladší 18:15 hod) – odjezd 12:45!!!

Neděle 22.5. – venku v Novém Strašecí (mladší 12:30 hod)

Středa 25.5. – doma Hořovicko (mladší 18:15 hod)


V případě, že v konečné tabulce skončíme na 2.místě, tak ještě sehrajeme dvojutkání s druhým mužstvem skupiny B, o celkové třetí místo v kraji. Hrálo by se v sobotu 11.6. a odveta v sobotu 18.6.2016. Pro ostatní mužstva soutěž končí po odehrání základní části!

Zpět na články »