Mladší dorost zakončil soustředění vysokou výhrou nad Plzní

[19. 2. 2019 12:06:50]
Mladší dorost zakončil soustředění vysokou výhrou nad Plzní

 

SŠ Plzeň – Mladší dorost      2:7 (0:1, 2:2, 0:4)

Branky: Novotný 4x, Sosnovec, Jirák a Jenčík

Mladší dorost absolvoval zimní soustředění v Žinkovech. Každý den jsme měli jeden trénink dopoledne a tři tréninky odpoledne. Celé soustředění bylo velmi náročné a jsem moc rád, že všichni hráči plánovanou zátěž zvládli.

Na konec náročného soustředění jsem naplánoval přípravné utkání se Sportovní školou Plzeň, která stejně jako my, hraje divizi. Hráči z Plzně jsou ve stejném stádiu přípravy (po soustředění – minulý týden a 2.3. mistrovské utkání), a proto jsme do Plzně jeli s očekáváním kvalitního a vyrovnaného utkání. S trenérem Plzně jsme se domluvili, že budeme hrát systémem 3 X 30 minut a hokejově střídat v průběhu hry, tak abychom mohli zkoušet všechny hráče, které mají oba týmy k dispozici. Já jsem měl k dispozici 14 hráčů do pole a dva brankáře.

Utkání hodnotím jako velmi dobré a chtěl bych pochválit všechny hráče za předvedený výkon. Hráli jsme technický, rychlý a pohledný fotbal, přestože jsme měli v nohách těžké soustředění. Soupeře jsme jasně přehrávali, byli jsme dřív na balonu a většinu osobních soubojů jsme vyhrávali a bylo vidět, že kluky fotbal moc bavil. Byla to hezká tečka za zimním soustředěním.

Před začátkem jarní části sezony jsme si ještě pozvali na neděli  24.2. dorostence z Petrovic.

 

Honza Krajdl - trenér

 

 

Zpět na články »