Mladší dorost - shrnutí zimní přípravy

[5. 3. 2018 12:05:27]
Mladší dorost - shrnutí zimní přípravy

V zimní přípravě jsme odehráli 3 přípravná utkání a měli jsme soustředění v Milevsku. Příprava byla ovlivněna prakticky po celou dobu především velkou marodkou a v posledním týdnu i velmi studeným počasím. V týdnu před soustředěním marodilo dokonce 8 hráčů, ale i přes tyto problémy nakonec odjelo do Milevska 13 hráčů a 1 hráč ještě dorazil na zápas, který se tam hrál.

První zápas v Benešově jsme málem museli z důvodu marodky zrušit. Měli jsme za sebou jen pár tréninků, někteří kluci nastoupili do zápasu přímo po nemoci a téměř bez tréninku. Domácí tým byl složený z ligového A + divizního B a měl plnou lavičku náhradníků, ale i tak jsme sehráli vyrovnaný zápas.

V posledním zápase ve Vlašimi jsme poskládali tým z 12 hráčů (včetně 1 staršího žáka), kde někteří nastoupili se zdravotními problémy a k tomu ještě odchytal celý zápas hráč z pole. Do 2. poločasu z důvodu zranění nenastoupil 1 hráč a tak jsme zápas dohrávali bez střídání.

 

 

3.2. Benešov

Sedlčany  -  SK Benešov U17 + U16   1 : 2 (1:0)

G: Sochůrek

Sestava:  Dřevojan – Beňo, Bareš, Svoboda, Brejla – Jirák, Kozohorský, Novotný, Habart, Procházka - Sochůrek, Chocholoušek, Brejška

 

23.2. Milevsko – soustředění

Sedlčany  -  Milevsko U17  4:0 (2:0)

G: Chocholoušek, Sosnovec, Doubrava, Jirák

Sestava: Dřevojan – Beňo, Bareš, Svoboda, Doubrava – Kozohorský, Novotný, Kouklík, Jirák –         Chocholoušek, Sosnovec, Brejla, Brejška  ( nenastoupil M. Kubín - zranění )

 

3.3. Vlašim

Sedlčany  -  Vlašim U17  3 : 0 (2:0)

G: vlastní, Sochůrek, Kouklík

Sestava: Novotný – Beňo, Bareš, Svoboda, Doubrava – Kubín, Jirák, Kouklík, Brejška  – Chocholoušek, Sochůrek, Hrabák

Zpět na články »