Mladší dorost pokračuje ve skvělých výkonech

[16. 5. 2019 11:22:16]
Mladší dorost pokračuje ve skvělých výkonech

Mladší dorost odehrál další dvě kola divize. Obě  utkání  jsme vyhráli a náš brankář  Šťovíček David udržel pokaždé čisté konto. Díky našemu výbornému výkonu jsme se posunuli v tabulce na celkové 6.místo se skóre 78:56 a 43 body.

SK Motorlet Praha „B“ – Mladší dorost   0:1 (0:1)

Branka: Sosnovec


Utkání v Praze jsme odehráli za velmi špatného počasí.  Hustě pršelo celý zápas. To nám ale v našem skvělém výkonu nebránilo. Měli jsme pražanům co vracet, protože první utkání jsme prohráli 0:4. Všichni kluci podali své maximum a úspěch se dostavil. Toto utkání bylo zatím naše nejtěžší.

Musím pochválit všechny hráče za předvedený výkon. Snažili jsme se hrát naši útočnou hru i za špatných podmínek. Kluci nechali na hřišti vše.

 

 

Mladší  dorost – Sportovní škola Plzeň   4:0 (2:0)

Branky: Jenčík 2x , Novotný , Čanda

 

Po těžkém utkání v Praze jsme hostili tým z Plzně. Hráče ze Sportovní školy Plzeň dobře známe, protože jsme sehráli mimo mistrovského utkání i přípravné utkání. Takže jsme se na domácí zápas dobře připravili. Hosty z Plzně jsme k ničemu nepustili  a naší útočnou hrou jsme soupeře přehráli.

Musím pochválit opět kluky za přístup, jak k tréninkům, tak k jednotlivým mistrovským zápasům. Díky skvělé náladě v kabině nás všechny fotbal baví a je to vidět na našem výkonu.

 

Příští mistrovské utkání odehrajeme na hřišti ve Strakonicích.

 

Krajdl Jan - trenér

 

 

Zpět na články »