Mladší dorost nestačil na vedoucí Hořovice a prohrál 4:0

[4. 11. 2015 13:57:14]
Mladší dorost nestačil na vedoucí Hořovice a prohrál 4:0

10. mistrovské utkání: 31.10.2015 (hřiště: Hořovice)

 

Hořovicko – Ml.dorost      4:0 (0:0)

 

Sestava:
Křížek – Hrbek, Glogar, Počepický, Kejha – Čejda, M.Bláha, Čapek (75.Bartoš), Čipera (64.Plachý) – Nováček, Voslář (70.Kopp)

Souboj mladších dorostů byl tentokrát velmi prestižní, protože se potkala dvě nejlepší mužstva soutěže. Jako favorit do utkání šel domácí celek, který dosud neztratil ani bod a navíc se mu v každém zápase daří střílet dost branek. V takovémto zápase nikdo nemohl čekat žádnou ofenzivní smršť, ale prvních dvacet minut nepřineslo prakticky vůbec nic. V 21.minutě zachraňoval situaci na hraně vápna jen za cenu žlutého faulu M.Kejha. Domácí se pokusili namísto střely o rozehrání, ale nic z této nadějné situace nevytěžili. V 35.minutě  pěkně vystřelil T.Nováček z 20 metrů, ale brankář dokázal míč vyrazit na roh. V 39.minutě se do dvou šancí dostali domácí, ale obě vyřešil V.Křížek v naší brance.

O přestávce jsme kluky nabádali k tomu, aby se ještě více snažili dostávat do vápna, protože hra ve středu pole byla víceméně vyrovnaná, ale naší slabinou je finální fáze. Bohužel v 50.minutě se domácímu týmu podařilo vstřelit úvodní branku, když důrazný útočník Hořovic využil zaváhání našeho brankáře – 1:0. V 60.minutě netrefil domácí hráč prakticky prázdnou branku. V 65.minutě  se podařil Hořovicím dlouhý výkop a samostatný únik jednoho z útočníků skončil druhou brankou – 2:0. Od této chvíle se naše hra úplně zhroutila, kluci přestali věřit, že se dá s výsledkem ještě něco dělat a už se hrálo jen na naší půlce. V závěrečných minutách se na hřiště dostali i náhradníci a soupeř vstřelil ještě dvě branky. Nakonec zápas skončil výhrou Hořovic 4:0. Přibližně hodinu se jednalo o docela vyrovnané utkání (s mírnou převahou domácích), ale v závěru už na hřišti existovalo pouze domácí mužstvo. Závěrem bych jen dodal, že zápas byl dost tvrdý a občas některé zákroky až za hranicí. V příštím kole nás čeká další těžký boj, když se v derby utkáme se Spartakem Příbram.   

Zpět na články »