Ml.dorost: Tomáš Glogar sestřelil Tatran Rakovník šesti góly!

[10. 11. 2014 16:35:01]
Ml.dorost: Tomáš Glogar sestřelil Tatran Rakovník šesti góly!

14.Mistrovské utkání: 8.11.2014 (hř. Tatran)

 

Ml.dorost – Tn.Rakovník     10:2 (2:1)

G: Glogar 6, Procházka, Hofman, Mašek, Žirovnický

 

Sestava:
Dřevojan – Počepický, Hofman, Novák (29.Čipera), Plachý – Křížek (41.Vlásek), Matoušek, Lhota (41.Mašek), Žirovnický – Glogar, Souček (41.Procházka)

Po prohře v minulém kole jsme si chtěli zlepšit náladu domácím zápasem s Tatranem Rakovník, který letos zatím patří k nejslabším týmům v soutěži. Bohužel ani tentokrát se naše oba dorosty nesešly v kompletním složení a opět bylo nutné naší sestavu různě lepit, když ke zraněným přibylo opět několik kluků, kteří museli hrát za starší. Začátek utkání (a prakticky celá první půle) nenaznačoval, že se potkalo vedoucí mužstvo s předposledním. Kluci nastoupili ve stylu „nic se nám nemůže“ stát a vůbec jsme nepředváděli dobrou hru. Ve 3.minutě mohl jít dokonce soupeř do vedení, ale obrovskou šanci nevyužil. V 5.minutě jsme se dostali šťastně do vedení, když po rohovém kopu dotlačil míč do branky T.Glogar – 1:0. Ve 13.minutě se ovšem hostům podařilo zaslouženě vyrovnat, když využili naší pomalé a váhavé hry – 1:1. O dvě minuty později prošel L.Matoušek individuálně až do vápna a jeho prudkou střelu zastavilo až břevno. V 20.minutě se nám podařilo výsledek otočit, když si s nabídnutou šancí opět dobře poradil T.Glogar – 2:1. V 29.minutě vystřídal pro zranění M.Novák, kterého nahradil T.Čipera. Těsně před poločasem ještě nastřelil L.Matoušek znovu břevno.

Do druhé části jsme vystřídali i ostatní hráče, které jsme měli k dispozici a chtěli jsme zlepšenou hrou brzo definitivně rozhodnout o výsledku. Bohužel hned ve 42.minutě soupeř z velmi přísně nařízené penalty srovnal na 2:2. Ovšem tento moment naše hráč zdravě nabudil a od této chvíle už jsme na hřišti jasně dominovali. Ve 43.minutě poslal F.Hofman dlouhou přihrávkou po lajně do úniku T.Glogara, který završil svůj hattrick – 3:2. Skvělý výkon na brankáře hrajícího při nedostatku hráčů v útoku, ale ono to z jeho strany ještě nebylo všechno!

V 47.minutě závar před brankou Rakovníka, k míči se dostal T.Glogar a nekompromisně propaluje vše co mu stojí v cestě – 4:2. V 51.minutě napřáhl k dalekonosně střele J.Mašek a míč se zastavil až v síti – 5:2. V 53. a 55.minutě završuje své neuvěřitelné představení Tomáš Glogar, když přidává svoji 5. a 6. branku a vedeme už 7:2. V 62.minutě na 8:2 protlačil míč do sítě opakovanou střelou J.Žirovnický. V 63.minutě T.Procházka po individuální akci zvýšil na 9:2 a skóre v 75.minutě uzavřel F.Hofman po centru od T.Procházky.

Po nepříliš povedené první části se naše hra po přestávce o něco zlepšila a dokázali jsme si vytvářet brankové příležitosti, které se tentokrát dařilo proměňovat. Z individuálních výkonů tentokrát naprosto jednoznačně vyčnívá střelecká exploze Tomáše Glogara, který dokázal vstřelit 6 gólů, což je o to neuvěřitelnější, že se jinak jedná o brankáře. Velmi dobře zahrál znovu také L.Matoušek, který patří dlouhodobě k největším tahounům našeho mužstva.  

Zpět na články »