Letní příprava mladšího dorostu – sezóna 2017/2018

[15. 8. 2017 8:05:21]
Letní příprava mladšího dorostu – sezóna 2017/2018

Na začátku srpna jsme měli 4denní soustředění v Milevsku. Do soustředění nastoupili 3 noví hráči a další kluci, kteří k nám postoupili ze starších žáků. V rámci soustředění jsme odehráli přípravný zápas s domácím Milevskem.

5.8. ( Milevsko )

Sestava: Dřevojan – Procházka, Beňo, Bareš, Doubrava – Kozohorský, Kouklík, Novotný, Jirák – Sochůrek, Chocholoušek, Hrbek, Šťovíček

 

Sedlčany  - Milevsko

6 – 1   ( 2 – 0 )

Branky: Novotný 2, Sochůrek, Kouklík, Šťovíček, Jirák

 

Toto přípravné utkání se hrálo v třetí den soustředění a za hodně teplého počasí. V nové sestavě kluci předvedli slušný výkon a v tomto složení vyhráli své první utkání, kde soupeř snížil stav utkání až v poslední minutě. V zápase jsme některé hráče zkoušeli na více pozicích.

 

10.8. ( Libež u Vlašimi )

Sestava: Dřevojan – Beňo, Bareš, Svoboda, Doubrava – Kozohorský, Kouklík, Novotný, Jirák – Sochůrek, Chocholoušek, Hrbek, Šťovíček

 

Sedlčany - Vlašim

9 – 2   ( 4 – 1 )

Branky: Sochůrek 4, Doubrava 2, Kouklík, Hrbek, Jirák,

 

V tomto zápase byla v každém poločase hra 10 min vyrovnaná, ale větší část zápasu byla v naší režii a zápas jsme zaslouženě vyhráli. V průběhu zápasu jsme nevyužili několik dalších gólových šancí a obě naše obdržené branky byly vlastní. Ke konci zápasu se nám postupně zranili 3 hráči a tak jsme si v posledních 15 minutách vyzkoušeli i hru v deseti.

 

13.8. ( Taverny )

Sestava: Hrbek – Beňo, Bareš, Svoboda, Doubrava – Kozohorský, Kouklík, Novotný, Jirák – Sochůrek, Chocholoušek, Brejla, Šťovíček

 

Sedlčany -  Milevsko

6 – 0   ( 2 – 0 )

Branky: Chocholoušek 2, Svoboda 2, Sochůrek, Kouklík

 

V posledním zápase před zahájením divizní soutěže jsme se opět utkali s týmem Milevska a zápas jsme znovu vyhráli. V prvním poločase byla hra vyrovnaná, ale přesto se nám po rychlých brejcích podařilo vstřelit dvě branky. V druhé polovině zápasu jsme přidali další branky a to jsme ještě další slibné šance nevyužili.

 

V celé letní přípravě se do stávajícího týmu výborně zapojili noví hráči (přestup z jiných klubů) a zároveň kluci r. 2002 zvládli přechod do dorostu. 

Zpět na články »