KPMŽ: Ve vyrovnaném zápase se nakonec radovalo domácí družstvo

[5. 9. 2019 9:02:55]
KPMŽ: Ve vyrovnaném zápase se nakonec radovalo domácí družstvo

V neděli 1.9.2019 sehráli mladší žáci „A“ třetí mistrovské utkání v podzimní části ročníku 2019 – 2020 o přeborníka Středočeského kraje. Začátek utkání: 11,55 hod. Hrálo se 2 x 30 min. Hřiště:  TJ TATRAN – tráva. Rozhodčí: Malý David

Krajský přebor – skupina A

 

Mladší žáci „A“ - FK Hořovicko      5:4 (3:2)

 

Sestava: 

        Brankář:  Matěj Černý

        1,  Matěj Macháček – Alex Dembélé; David Barták – Matěj Pešta – Jakub Hodouš;  Michal 

             Stibor - Daniel Vondra

        2,  Ondřej Špánek – Michal Pšenička; Matěj Šamša – Jan Novotný – Vojtěch Stibor;  Iva

             Voháňková – Matyáš Kouba 

 

Střelci branek: 3x J. Hodouš, 2x Alex Dembélé       

 

Zápas se hrál v poledne za horkého a dusného počasí. Pro oba dva týmy to bylo velmi složité, ale my jsme měli výhodu, že jsme hráli doma a nemuseli cestovat. První poločas začal hned zostra. V 5´ se podařilo vsítit J. Hodoušovi vedoucí branku – 1:0. O 2 min. později soupeř vyrovnal na 1:1. Vyrovnaná hra přinášela zajímavé akce na obou stranách. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a vytvořené příležitosti končily u brankářů, anebo střely šly vedle. Ve 13´ se radovali hosté, když po rohu vstřelili druhou branku – 1:2. Závěr prvního poločasu však patřil domácím. Nejdříve ve 29´vyrovnal J. Hodouš a v poslední min. přidal vedoucí branku a upravil stav zápasu na 3:2.

Na začátku druhého poločasu se hezky uvolnil A. Dembélé a přidal 4. branku. Ve 38´hosté snížili na 3:4. Vyrovnaná hra pokračovala a ve 44´ se opět prosadil A. Dembélé a přidal pátou branku. Hosté zápas ještě zdramatizovali, když v 52´ snížili z penalty na 5:4. V závěru zápasu se bojovalo ze všech sil na obou stranách. Šťastnější bylo domácí mužstvo, když vedení ubojovalo a udrželo. Pochvalu zaslouží všichni hráči včetně brankáře M. Černého.

 

Po třech odehraných MZ jsme v tabulce na 3. místě se 6 body a skóre 18:14. Další mistrovský zápas hrajeme venku v sobotu 7.9.2019 s SK Slaný. Začátek zápasu je 11,10 hod. Sraz na hřišti v 6,30 hod. Odjezd autobusem v 6,45 hod. Nominace bude uvedena na webových stránkách.

 

 

Zpět na články »