Konec vítězné série.

[13. 6. 2016 14:17:34]
Konec vítězné série.

Díky souběžně hranému zápasu Áčka  jsme odjeli do Příbrami s hodně rozdílnou sestavou oproti minulým zápasům. Za domácí celek, který se už nemohl posunout z posledního místa naopak nastoupilo celkem osm hráčů, kteří zasáhli do sobotního utkání prvního týmu Spartaku. Přesto jsme chtěli i po šesté v řadě zvítězit.

SPARTAK Příbram „B“ - TATRAN Sedlčany „B“    1:0 (1:0)

 

Sestava Tatranu: Mošnička  - Brotánek T., Pudil, Ségl, Šťovíček F.(67. Otradovec) – Čížek (61. Lípa V.), Chlasták M., Strnad, Dvořák J. - Bartůšek, Chlasták P.

 

ŽK: 61. Chlasták P.

 

Na perfektním trávníku, který výrazně zrychlil vydatný předzápasový déšť jsme tentokrát nezačali šťastně. Hned v první minutě jsme zahrávali rohový kop. Bartůšek prohrál  souboj o odražený míč a po podklouznutí Pudila šli dva domácí útočníci sami na Mošničku. Situaci vyřešili dobře a střelou do prázdné brány otevřeli skóre 1:0. Branka nás zaskočila, domácí se nikam netlačili a v naší hře byla celá řada nepřesností. Naše velká zbraň z minulých zápasů, dlouhé míče do křídel, nebyla vůbec úspěšná. Většina těchto situací skončila díky mokrému terénu za brankovou čarou. Teprve v 19.minutě jsme se dostali k vážnější akci. K odraženému míči se dostal Dvořák, trefil ale jen obránce. Ve 23. minutě si pěkně narazil P.Chlasták se Strnadem, z úhlu ale trefil jen dobře vyběhnutého gólmana. O pět minut později pronikl z levé strany do vápna Strnad, přízemní centr na volného Chlastáka zastavil domácí stoper na zemi rukou, rozhodčí ale nechal pokračovat ve hře. Ve 33.minutě se připomenuli domácí. Pravý záložník se dobře uvolnil do středu, z 20 metrů ale přestřelil. Ve 39.minutě vysunul Strnad Bartůška, ten místo centru vystřelil nad.  

 

Do druhého poločasu jsme vstoupili hodně aktivně a domácí přitlačili před jejich bránou. V 51.minutě vyslyšel Ségl přestávkové pokyny ke střelbě z dálky a jeho bombu z 30 metrů vyrazil brankář s námahou na roh. V 55.minutě jsme předvedli ukázkovou akci na jeden dotek. Martin Chlasták vysunul do pravého křídla Bartůška, ten našel po zemi Petra Chlastáka, který jen těsně minul levou tyč. V 63.minutě trefil Petr Chlasták obránce, odražený balón se dostal k Séglovi a jeho dělovku vyrazil výborný domácí brankář opět na roh. O minutu později chyboval na levé straně Šťovíček  a domácí útočník postupoval sám na Mošničku. Dobře ho obstřelil, trefil ale jen pravou tyč. V 74.minutě odcentroval z levé strany střídající Otradovec, Bartůšek střílel z voleje z  10 metrů, u pravé tyče nám ale zkazil radost výborným zákrokem brankář Zykán. V 80.minutě se ukázal i druhý střídající hráč Lípa. Po rohu Martina Chlastáka hlavičkoval tvrdě k levé tyči, kde byl opět skvělý Zykán. V 84.minutě se ještě připomenuli domácí. Po centru zprava zakončili ze 14 metrů doprostřed brány – Mošnička chytá. Z našeho závěrečného tlaku skončila ještě tečovaná střela Petra Chlastáka nad.

 

Po šesti zápasech jsme vyšli střelecky naprázdno a domů odjížděli bez bodu. Hráčům nelze upřít snahu, chybělo nám i trochu štěstí a proti byl gólman Zykán.  Nevycházela nám hra po křídlech,  ovládli jsme ale střed hřiště, kde zaslouží pochvalu Strnad. Velice dobře četl hru a přesně nahrával. 

 

POZOR!!! Poslední zápas sezóny sehrajeme v neděli 19.6. s Březnicí (došlo k přeložení z původně avizované soboty) a na závěr budeme chtít opět naplno bodovat.

Zpět na články »