Hodnocení sezóny 2017/2018 - "A" mužstvo

[19. 6. 2018 11:44:59]
Hodnocení sezóny 2017/2018 -

Skončil ročník 2017-2018 DIVIZE, sk.A a je potřeba zhodnotit naší účast. Fotbalisté Tatranu skončili na pěkném 6. místě se 47 body a skórem 54:60, což znamená v tabulce pravdy plus dva body. 

Na podzim jsme získali dvacet pět bodů, na jaře to bylo 22 bodů. Na podzim jsme doma ze sedmi zápasů získali patnáct bodů a to bylo v tabulce pravdy mínus šest bodů. Ale z venku jsme si přivezli deset bodů. Na jaře byl domácí zisk z osmi zápasů 13 bodů a to znamenalo ztrátu jedenácti bodů. Venku jsme naštěstí uhráli bodů devět. Zatímco na podzim jsme měli skóre aktivní 28:26 na jaře to bylo 26:34! V tabulce doma jsme skončili až na 12. místě. Venku jsme skončili pátí.  Určitě nejvíce mrzí prohry doma se soupeři ze středočeského kraje, jak s Hořovickem, tak s Dobříší jsme inkasovali čtyřikrát, a to by se nám nemělo stát. Ani ztráty dvou bodů doma s Klatovy, Jankovem si nemůžeme dát za rámeček. A 34 inkasovaných branek není dobrý obrázek naší obranné činnosti. Mezi úspěchy je potřeba zařadit, že jsme jako jediní 2x porazili postupující Karlovy Vary. Jak venku, tak doma po výborném výkonu. Určitě se našemu mužstvu hraje lépe venku než doma, hlavně proto, že pro hru venku máme schopné hráče na brejky. Doma je to horší, protože soupeř přijede bránit a čeká na naší chybu. Karlovy Vary přijely hrát fotbal, a proto viděli diváci výborný zápas a naší výhru. Velkým problém je neproměňování šancí, ale je nutné říci, že tento problém mají i ostatní naše mužstva (béčko, dorost, …). Že máme šikovné fotbalisty, o tom svědčí fakt, že se patnáctkrát prosadili do sestavy kola. Na jaře se mohlo mužstvo opřít o dobré výkony Kdolského, Haase, Lípy, Soldáta a dorostence Krůty. Nepostradatelný byl opět Němec a na beku Repetný. Nejtěžší úlohu musel v mužstvu plnit Honza Vystyd, když většinou dostal za úkol uhlídat nejlepšího hráče soupeře, což se mu až na některé výjimky dařilo plnit. Tvůrcem hry byl Dvořák a i u něj platí, že snadnější úlohu měl na venkovních hřištích. Po zranění se vrátili do hry Kvěch a Senft. Nikdo vyloženě nezklamal, každý se snažil odvést co nejlepší výkon, i když se to pokaždé nepovedlo.

 

A teď něco ze statistiky – jaro 2018:

Nejvíce branek na jaře zaznamenal Kdolský a Haas po pěti, podzimní král střelců Brotánek zaznamenal na jaře jen tři branky z penalt. Dvě branky dali Krůta, Němec, Lípa Pavel a Hájek, po jedné dali Hofman, Kvěch, Soldát, Dvořák a Senft.


V asistencích při brankách byl nejúspěšnější Kdolský a Lípa Pavel, když přihráli na pět branek. Na tři přihrál Soldát, Němec a Repetný.


Pět nejaktivnějších v součtu branek a přihrávek: Kdolský 17,5 bodu, Haas a Lípa Pavel 11,5 bodů, Němec 8,5 a Brotánek 7,5 bodu.


Sezóna 2017/2018:

Za celou sezonu byl nejlepší střelec Brotánek 13 branek, Kdolský 7 branek, Němec 6 branek, Haas 5 branek, po třech dali Dvořák, Krůta, Sirotek a Senft, dvě dali Lípa Pavel, Hájek, Kvěch, Repetný a Soldát, jednu dal Hofman.


Nahrávky Kdolský 7, Repetný 6, Dvořák, Němec, Soldát a Lípa Pavel 5, Haas a Senft 3, Hájek, Vystyd, Vančát, Kvěch, Haas a Brotánek po 1.


Aktivita Brotánek 27,5 bodu, Kdolský 24,5 bodu, Němec 19,5 bodu, Haas 14,5 bodu, Dvořák 13,5 bodu, Repetný 13 bodů, Soldát a Lípa Pavel 11,5 bodu, Krůta 10,5 bodu, Senft 9,5 bodu, Sirotek 9 bodů, Kvěch a Hájek 5,5 bodu, Matoušek 3 body, Hofman 2 body, Vystyd a Vančát 1,5 bodu.


Nejtrestanějším hráčem byl Brotánek 8x žlutá, Vystyd a Dvořák 7 x žlutá, Haas 6x žlutá, Kdolský 5x žlutá, 3x Hájek, Němec, Kvěch a Hofman, 1x Valenta, Stibor, Matoušek, Capouch a Senft. Červené karty dostal Lípa Pavel 2x, Vystyd a Brotánek 1x.


Naše zápasy navštívilo celkem 8.726 diváků. Venku to bylo 2.813 a doma na nás přišlo 5.913 diváků a za to jim patří obrovský dík.

Zpět na články »