Hodnocení mistrovské sezóny mladšího dorostu

[20. 6. 2018 7:19:24]
Hodnocení mistrovské sezóny mladšího dorostu

MLADŠÍ DOROST DIVIZE SK. A SEZÓNA 2017–2018  
1.místo
76 bodů (skóre: 127:19) 

Do jarní soutěže jsme nastoupili z pozice pátého týmu soutěže, kterou jsme obsadili v podzimní části soutěže. Bylo téměř jisté, že o přední příčky bude bojovat celkem 8 týmů.

V průběhu zimní přípravy náš tým opustili 2 hráči a 1 nový hráč přišel. Do sezóny jsme nastoupili v počtu 14 hráčů a v průběhu sezóny nás doplnil další hráč. V úvodu jara nás čekal velmi těžký los. Postupně jsme se utkali se šestým, následně s prvním a ve třetím kole se čtvrtým týmem podzimní části soutěže. Tato první 3 kola jsme vyhráli se skórem 10:0, kluky to zdravě nakoplo a vyhráli celkem 8 zápasů za sebou, přičemž nedostali ani jednu branku. V 9. kole přišla první smolná prohra v boji o první místo s Motorletem Praha. V následujícím kole ale Motorlet ztratil všechny 3 body a my jsme se opět vrátili na první místo. Pak už nám bylo jasné, že pokud vyhrajeme všechna zbývající utkání, tak vyhrajeme i celou soutěž. Nejtěžší z nich bylo utkání s Petřínem Plzeň, a jak to většinou bývá, tak poslední utkání s SK Rakovníkem také nebylo vůbec jednoduché. Kluci to zvládli, ve všech utkáních byli úspěšní a po zisku 76 bodů zaslouženě divizi vyhráli.

V průběhu sezóny proti nám soupeři z první sedmičky stavěli prakticky nejsilnější možnou sestavu, nevyhnula se nám různá zranění a nemoci, a navíc jsme doplňovali náš starší dorost. Z důvodu našeho užšího kádru museli někteří kluci nastupovat i přes zranění, a proto je první místo o to cennější.

V sezóně za tým v některých zápasech nastoupili dva starší žáci Matěj Hrabák (2003) a Ondřej Štemberk (2004), kteří se se svým výkonem vůbec neztratili.

 

Statistiky sezóny 2017–2018

Nejlepším střelcem dorostenecké divize je náš Matěj Sochůrek se skórem 52 gólů.

V celé soutěži jsme prohráli 4 utkání na podzim (z toho 1 utkání po penaltách) a na jaře jsme prohráli jen 1 utkání. Všechny naše prohry byly pouze o jednu branku. V žádném zápase jsme nepropadli. Celkově kluci vyhráli 25 zápasů.

V 18 zápasech jsme neinkasovali žádný gól.

Na podzim jsme měli skóre 47:12 a v jarní sezóně dokonce 80:7, konečná bilance zní 127:19.

V rámci naší skupiny jsme dostali nejméně branek (19) a v celé dorostenecké divizi obdržel méně branek jen mladší dorost Slovanu Liberec (16) ve sk. B. Vstřelili jsme 127 gólů, přičemž více branek v naší skupině vstřelil jen Motorlet Praha.

 

V jarní části vybojoval mladší dorost (ročník 2001 a 2002) vítězství v divizi v tomto složení:

 

Dřevojan Lukáš, Beňo Jan, Bareš Radim, Svoboda Tomáš, Procházka Vít, Doubrava Martin,

Kozohorský Martin, Kouklík Jakub, Novotný Ondřej, Barták Martin, Sochůrek Matěj,

Chocholoušek Jan, Jirák Martin, Sosnovec Šimon, Brejška Tomáš + starší žáci Hrabák Matěj a Štemberk Ondřej.

 

Realizační tým byl ve složení: Svoboda Tomáš, Beňo Jan, Kouklík Josef.

 

Děkujeme klukům, že jsme mohli vést takovou skvělou týmovou partu.


Zpět na články »