Fotbalová přípravka uspěla na turnaji v Benešově

[27. 11. 2017 7:44:31]
Fotbalová přípravka uspěla na turnaji v Benešově

Nejstarší fotbalová přípravka, r.2007 a ml., se zúčastnila turnaje v S-centru v Benešově na UMT v nafukovací hale. Hrálo se systémem každý s každým, 4+1, 20 minut jeden zápas. 

V prvním zápase jsme porazili Týnec nad Sázavou 9:0, kdy jsme byli ve všech činnostech lepší, o branky se podělilo pět střelců. Následně nás čekal tým FC Vysočina Jihlava, a i když jsme dvakrát vedli, odešli jsme nakonec poraženi 3:10. Dalším soupeřem byl Tatran Kamenný Přívoz, soupeře jsme přehráli 9:3, pěti góly se prosadil Tomáš Hodouš. Po tomto zápase bylo jasné, že s Viktorií Žižkov budeme již hrát o medaile. A tomu odpovídalo i nasazení obou týmů, hrál se rychlý a bojovný fotbal s množstvím šancí na obou stranách. Dvakrát jsme vedli, ale nakonec utkání skončilo zaslouženou remízou 2:2, velmi dobře zachytal v brance David Barták. Díky remíze se Žižkovem jsme v posledním utkání proti FK Příbram hráli o třetí místo v turnaji. V zápase jsme byli mírně lepší, bohužel jsme neproměnili ani ty nejvyloženější šance a utkání nakonec skončilo remízou 2:2, která nám ovšem na třetí místo stačila. Turnaj vyhrál tým Jihlavy před Žižkovem, následovaly Sedlčany, Příbram, Kamenný Přívoz a Týnec nad Sázavou.

Hráči odehráli turnaj s nasazením, střídali dobré a horší fotbalové momenty, ty lepší ale převážily a po zásluze si odvezli medaile za třetí místo.  Ke druhému místo chyběl krůček, na Jihlavu jsme neměli, neztratila v celém turnaji ani bod a inkasovala jen čtyři góly, z toho tři právě od nás.

 

David Barták získal cenu za nejrychlejší gól turnaje. Jihlavě vstřelil branku již v 5. sekundě zápasu.

 

Sestava: Matěj Pešta, David Barták, Daniel Vondra, Vojtěch Matuška, Jan Pudil, Tomáš Hodouš, Jakub Hodouš, Patrik Machek, Alex Dembelé

 

V brance se střídali Matěj Pešta, David Barták a Patrik Machek

 

Góly: Tomáš Hodouš 7, Daniel Vondra 6, David Barták 3, Vojtěch Matuška 3, Jakub Hodouš 3, Alex Dembélé 2, Patrik Machek 1 

 

Zpět na články »