Fotbalisté Tatranu Sedlčany si v předkole Mol Cupu zastříleli a postoupili do prvního kola, kde nastoupí proti Táborsku

[4. 8. 2019 13:08:56]
Fotbalisté Tatranu Sedlčany si v předkole Mol Cupu zastříleli a postoupili do prvního kola, kde nastoupí proti Táborsku

Nová Včelnice – „A“ muži     0:10 (0:7)

 

Sestava:
Glogar – Řehák (46.Kouklík), L.Brotánek, Kdolský, M.Krůta, Repetný, K.Kvěch (46.Bláha), Čipera, M.Sirotek, L.Matoušek, D.Krůta (46.Sochůrek)

Tatran měl po celý zápas proti mužstvu hrajícímu I.A třídu převahu, kterou vyjádřil i ve skóre. Brankostroj zahájil již ve čtvrté minutě Matoušek po přihrávce Repetného -  0:1. V 10. minutě zahrával rohový kop Krůta Milan, míč přetáhl až na Krůtu Davida, který vyzval ke skórování hlavou Brotánka - 0:2. Ve 12. minutě po akci Čipera - David Krůta šel sám na branku Kvěch, ale nedal. Ve 14. minutě Krůta David nad a Matoušek vedle. V 18. minutě po hrubé chybě brankáře střílel do opuštěné branky Krůta David - 0:3. V 21. minutě Kvěch sám na braku, ale nedal. Ve 26. minutě našel Krůta David přihrávkou pod sebe Matouška a ten nekompromisně zvýšil na 0:4. V 35. minutě vyzval kolmou přihrávkou Čipera Matouška ke skórování - 0:5. Ve 37. minutě Čipera našel přihrávkou Krůtu Davida a ten lobem přehodil vybíhajícího brankáře a bylo to už 0:6. V 38. minutě trefil Krůta Milan z trestného kopu tyč. Skóre prvního poločasu uzavřel opět Matoušek po přihrávce Krůty Davida - 0:7.

Druhý poločas pokračoval ve stejné režii. Naši mladíci se pokoušeli o častou střelbu a bylo jen otázkou času, kdy se skóre pohne. Svojí pátou branku v utkání přidal Matoušek v 64. minutě po pěkné přihrávce Kdolského - 0:8. V 69. minutě skóroval Sirotek po chybě domácí obrany, která mu míč namazala - 0:9. V 72. minutě se prosadil i Sochůrek, který vymetl šibenici a uzavřel skóre - 0:10. Další naše šance už brankou neskončily. Domácí si vypracovali jedinou v závěru zápasu, ale Glogar domácího útočníka vychytal.

 

Vítězství nás posunulo do 1.kola pohárové soutěže MOL CUP, kde se střetneme s Táborskem, které hraje ČFL. Zápas budeme hrát doma ve středu 14.8.2019. Po zahraničním angažmá se do našeho mužstva vrátil Tomáš Řehák. Ve středu 7.8. hrajeme poslední přípravné utkání na našem hřišti proti Milevsku od 18.00 hod. V případě nepříznivého počasí se bude hrát na Vysokém Chlumci. V sobotu 10.srpna nás čeká první mistrák na hřišti Soběslavi od 17.00 hod.

 

Zpět na články »