Fotbalisté Tatranu Sedlčany sehráli první přípravný zápas v Komárově

[22. 7. 2019 10:11:49]
Fotbalisté Tatranu Sedlčany sehráli první přípravný zápas v Komárově

 

Komárov – "A" muži      1:3 (0:1)

 

Sestava:
F.Dřevojan (46.Glgoar) – Repetný (46.Doubrava), L.Brotánek, Kdolský, M.Krůta, Medrejch (46.V.Lípa), K.Kvěch (46.Bláha, 72.LMatoušek), M.Dvořák, Čipera, D.Krůta (65.K.Kvěch), L.Matoušek (46.Sochůrek)

K prvnímu přátelskému zápasu proti Komárovu, který bude hrát středočeský přebor, neměl trenér k dispozici zraněné hráče Haase, Soldáta, M.Sirotka, D.Čejdu, Vystyda a omluveného Hájka. K dispozici nebyl ani Senft, který přestoupil do Rakouska, kde bude hrát pátou nejvyšší soutěž - Tomášovi přejeme hodně úspěchů. Příležitost proto dostali dorostenci a zhostili se jí na výbornou. Zápasu by odpovídal výsledek 7:4 pro Tatran, ale v zakončení měly oba dva týmy neskutečné a až komické věci. Tak například domácí šli čtyřikrát sami na naší branku a ani jednou jí netrefili. Naši hráči ovšem nezůstali za domácími pozadu. Dvořák z pokutového kopu vysoko přestřelil, Matoušek obešel brankáře, ale gól nedal a vše završil náš Sochůrek, který si posadil brankáře na zem, nejdříve ho poslal doprava, potom doleva, ještě jednou to opakoval až měl před sebou prázdnou branku, ale z hranice vápna zamířil vedle.  Fotbalisté Tatranu měli po celý zápas převahu a často se pokoušeli o střelbu. Rozdíl byl vidět jak v pohybu, tak v důrazu.

Jak padaly branky: 40.minuta Matoušek po kolmici D.Krůty - 0:1, 47.minuta faul na Sochůrka - penalta - Dvořák nad, 53.minuta D.Krůta 0:2 po přihrávce Dvořáka, 74.minuta penaltový zákrok na Dvořáka a Brotánek navýšil na 0:3, v 84.minutě kopali penaltu domácí a snížili na konečných 1:3.

 

Kdo chce vidět naše hráče v akci, má možnost v úterý 23.7. od 18.00, kdy hrajeme na Vysokém Chlumci proti U19 1.FK Příbram.   

Zpět na články »