Fotbal plakal...

[30. 4. 2019 8:35:52]
Fotbal plakal...

SK Rakovník – „A“ muži 6:2 (3:1)

 

 

Sestava:
Glogar – P.Lípa (78.M.Sirotek), D.Čejda, L.Brotánek, M.Krůta, Kdolský, K.Kvěch, M.Dvořák (80.L.Matoušek), Soldát, Haas, Senft

Co říct k zápasu? Tatran měl první gólovku v 7.minutě, ale střelu Dvořáka po akci Soldáta vykopl domácí hráč z branky. Aby se Tatran nedostal do vedení,  odpískal rozhodčí ve 12.minutě penaltu. Domácí ji proměnili a šli do vedení 1:0. Ve 30.minutě Tatran vyrovnal po akci Senfta a gólu Soldáta - 1:1. Hned z rozehrání šli domácí do vedení, když naši hráči  usnuli po vyrovnání  na vavřínech. Potom došlo k nezaviněnému zranění domácího hráče /zlomenina v lokti/, naštěstí bez kontaktu s naším hráčem. Třetí branku domácích dal Červený, který přešel přes naše hráče a nedal Glogarovi šanci - 3:1. Naši hráči neměli šanci zápas zdramatizovat, když to vypadalo na ohrožení soupeřovi branky, letěl praporek nahoru. Domácí z další penalty zvýšili na 4:1 a po rohu na 5:1. V 71.minutě byl po individuální akci faulován v pokutovém území Haas a Brotánek z penalty snížil na 5:2. Potom byl faulován náš hráč Čejda, ale přesto že zůstal ležet na hřišti píšťalka mlčela a domácí dali gól na 6:2. V závěru nás nechal rozhodčí hrát, ale šanci Kdolského výborným zákrokem zlikvidoval domácí brankář a potom se vyznamenal i po střele Senfta.

 

Určitě to mohl být krásný zápas, když hrálo šesté mužstvo proti sedmému, ale nebyl. Trenér po zápase poděkoval všem hráčům, že udrželi nervy na uzdě a nedošlo ke zbytečnému vyloučení, ještě nás čeká sedm zápasů. Teď hrajeme dvakrát doma, proti Doubravce a Táborsku, hraje se vždy v neděli od 17:00 hod.

 

Zpět na články »