Dvě hráčky našeho oddílu úspěšně reprezentovaly Středočeský kraj

[14. 6. 2018 9:08:09]
Dvě hráčky našeho oddílu úspěšně reprezentovaly Středočeský kraj

Ve dnech 12.-13.6.2018 uspořádal FAČR turnaj krajských výběrů děvčat kategorie WU14. Do výběru kraje se dokázaly prosadit i dvě hráčky našeho oddílu, Barbora Bartáková a Kateřina Brejšková. A určitě se neztratily. Na turnaji v Třebíči patřily k oporám týmu Středočeského kraje. 

Ve skupině nejprve těsně porazily Jihomoravský kraj 2:1, následně trochu smolně prohrály s výběrem Prahy 4:2 a na závěr skupiny porazily Západočeský výběr 5:0. V semifinále narazily na vítěze druhé skupiny Východočeský kraj. V celém zápase měly naše holky převahu, ale nedokázaly ji zúročit gólově a tak po bezbrankové remíze rozhodovaly penalty. Za Středočeský kraj ji bezpečně proměnila Bára Bartáková a Tereza Kubíčková a to stačilo na postup do finále. Tam holky narazily opět na výběr Prahy. A zase šlo o vyrovnaný zápas, Praha však na rozdíl od nás své šance proměnila a zaslouženě zvítězila 3:0. Středočeský kraj obsadil krásné druhé místo.

Na turnaj dohlíželo téměř celé vedení ženské sekce FAČR Praha, ceny předával trenér A reprezentace Karel Rada spolu s vedoucím ženské sekce FAČR Pavlem Ducháčkem a současnou reprezentantkou A týmu Lucií Martínkovou. Na turnaji se pohybovala i trenérka vznikající reprezentace WU15 pro příští sezonu Eva Šmeralová a vybírala budoucí reprezentantky. Takže uvidíme, po předvedených výkonech nemusí být pro děvčata ze Sedlčan ani krajský výběr konečnou stanicí.



Zpět na články »