Dorosty Třeboně si ze Sedlčan odvezly celkem 19 obdržených branek

[13. 6. 2018 14:14:33]
Dorosty Třeboně si ze Sedlčan odvezly celkem 19 obdržených branek

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍHO DOROSTU - skupina A
29. mistrovské utkání: 9.6.2018 (hřiště: Tatran)

Starší dorost - Třeboň   7:1 (4:1)
G: Vyskočil 2, Matoušek, Kopp, Bláha, Všetečka, Čipera
(A: Vyskočil, Bláha, Kopp, Glogar, Krůta, Všetečka)

Sestava:
Kubánek (38.Dřevojan) – Hrbek (46.Počepický), Čejda, Kouklík, Machovský (68.Kopp) – Všetečka, Čipera (73.Žirovnický), Bláha, Vyskočil (80.Glogar) – Krůta, Matoušek
(připraven: Nováček)


Fotogalerie: ZDE


Vzhledem k tomu, že se nám na poslední domácí zápas podařilo dát dohromady prakticky celý kádr, tak byla před začátkem ideální chvíle pro vytvoření týmové fotografie. I přesto, že nám se již podařilo v soutěži zachránit, tak zápas měl svůj náboj, protože hosté stále bojovali o důležité body. My jsme ovšem nastupovali s jasným cílem, předvést kvalitní výkon a rozloučit se s přítomnými rodiči a dalšími členy klubu výhrou. Prvních dvacet minut přineslo dost vyrovnanou hru, bojovalo se hlavně ve středu pole a ani jeden tým si nedokázal vytvořit žádnou větší šanci. Ovšem hned první vážnější situace znamenal změnu skóre. Ve 23.minutě předvedl dobrou individuální akci D.Krůta, míč připravil pro J.Vyskočila a ten se krásnou křížnou střelou z 10 metrů nemýlil – 1:0. V 32.minutě nebezpečně střílel zpoza vápna Z.Všetečka, ale mířil těsně vedle. V 35.minutě zachytil J.Vyskočil rozehrávku hostů, hlavičkou našel rozběhnutého D.Čiperu a ten střelou podél vybíhajícího brankáře rozvlnil síť podruhé – 2:0. V 38.minutě došlo k vynucené změně v naší brance, když zraněného M.Kubánka nahradil L.Dřevojan. V 41.minutě se hostům podařila sehrát pěkná kombinační akce na jeden, dva dotyky, kterou se prokombinovali až k našemu vápnu a zakončili jí neméně pěknou střelou a snížili na 2:1. Naštěstí hned o minutu později nám vrátil dvoubrankový náskok L.Matoušek. Nejdříve sice neproměnil velkou šanci, brankář míč vyrazil k dobíhajícímu Z. Všetečkovi, ten ho vrátil před branku a Lukášovi se tentokrát už vedlo lépe, když „rybičkou“ zblízka zvýšil na 3:1. První část hry byla velmi těžká, protože Třeboň nám v některých chvílích byla překvapivě vyrovnaným soupeřem, ale naštěstí se nám dařilo je nepouštět do velkých šancí.

Do druhého poločasu jsme nastupovali s vědomím, že soupeř se pokusí s výsledkem ještě něco udělat, protože tento stav byl pro něj velkou komplikací v boji o záchranu. Hned ve 47.minutě přišla pěkná střela hostujícího hráče, kterou L.Dřevojan v naší brance vyrazil jen s velkou námahou a dávkou štěstí. V 51.minutě se do samostatného úniku dostal L.Matoušek, ale nastřelil jen brankáře. V 56.minutě jsme se dočkali uklidňující čtvrté branky, kterou po přihrávce od M.Bláhy chytře vstřelil Z.Všetečka – 4:1. Zároveň se jednalo o náš 100. gól v letošní sezóně. V 57.minutě neproměnil velmi dobrou příležitost D.Krůta, kterému míč v poslední chvíli nepříjemně skočil. O  pět minut později se mohl podruhé prosadit D.Čipera, jenže ani on nenaložil se samostatným únikem dobře. V 64.minutě jsme se dopustili dvou obrovských chyb v rozehrávce a poskytli soupeři možnost snížení. Naštěstí nejdříve skvěle zasáhl na brankové čáře D.Čejda, který vykopl míč mířící do odkryté branky a za chvíli hostující útočník mířil těsně vedle. V 72.minutě se ještě jednou vytáhl L.Dřevojan, když výborným zákrokem zlikvidoval trestný kop z 18 metrů. Za dvě minuty přišla branka na druhé straně. Míč si vybojoval M.Bláha, a potom co ho L.Matoušek upozornil na vyběhnutého hostujícího brankáře, tak předvedl úspěšnou střelu z cca 40 metrů – 5:1. V 79.minutě další samostatný únik D.Krůty, z kterého byl ovšem nakonec jen roh. V 80.minutě předvedl dobrou bojovnost střídající R.Kopp, na hranici vápna přistrčil míč na J.Vyskočila a ten se levou nohou trefil k bližší tyči – 6:1. Následně právě střelce branky na hřišti nahradil D.Glogar, který kvůli zranění vynechal celé jaro a toto byl jeho první start od zimní přípravy. Konečnou podobu dostal výsledek v 83.minutě. David Krůta nejdříve vybojoval zdánlivě už ztracený míč, připravil ho pro nabíhajícího D. Glogara, ale jeho střelu dokázal obránce zblokovat. Akce ovšem pokračovala dále a k odraženému míči se jako první dostal R.Kopp, který ho hlavičkou dostal do sítě – 7:1. Včasným čtvrtým gólem se nám podařilo v druhém poločase rozhodnout o našem vítězství a v závěru jsme ještě neproměnili několik obrovských příležitostí. Musíme si ovšem přiznat, že i soupeř si dokázal vytvořit několik nebezpečných šancí a rozhodně se nejednalo o lehký zápas. V posledním kole hrajeme na hřišti SK Rakovník (sobota 16.6.2018, 10:00 hod), který v tomto kole již získal jistotu záchrany. Pokud by se nám podařilo uspět i v tomto zápase, tak bychom v konečné tabulce obsadili pěknou 6.pozici.       

-----------------------------------------------------------------------------------

 

Mladší dorost - Třeboň   12:0 (4:0)
G: Sochůrek 6, Chocholoušek 3, Kouklík 2, Sosnovec

 

Sestava:
Dřevojan – Beňo, Svoboda, Bareš, Procházka, Kouklík, Kozohorský, Novotný, Jirák, Sochůrek, Chocholoušek
střídali: Hrabák, Barták, Sosnovec, (Doubrava)

Zpět na články »