Dopolední zápas v Tlusticích naší rezervě příliš nevyšel

[6. 10. 2020 14:13:04]
Dopolední zápas v Tlusticích naší rezervě příliš nevyšel

FUMBI I.B třída, skupina E – 7.kolo  
sobota 3.10.2020 (hřiště: Tlustice)


Tlustice – „B“ muži   4:2 (2:2)
G: Chocholoušek 2

Sestava:
F.Dřevojan – J.Dvořák, Pudil, Hofman, T.Čipera, D.Čipera, Kouklík, L.Matoušek (61.Otradovec), Chocholoušek (73.R.Krůta), Sochůrek, R.Kvěch (46.Barták)



Hrálo se v netradičním dopoledním čase a ve větrném počasí. Od úvodu jsme byli aktivnějším týmem a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy se nám podaří si vytvořit brankovou příležitost. První přišla v 7.minutě a hned z toho byl gól. Lukáš Matoušek našel pěknou uličkou rozběhnutého Jana Chocholouška, který přehodil vybíhajícího brankáře – 0:1. Bohužel v 10.minutě přišlo zaváhání našeho brankáře a domácí hráč pohodlně srovnal na 1:1. Aby toho nebylo málo, tak „jsme si za chvíli dali ještě jednu branku“. Ve 14.minutě se nepodařila rozehrávka L.Matouškovi, který přímo namazal domácímu hráči a ten rozjel brejk do otevřené obrany, který se nám nepodařil zastavit – 2:1. V 22.minutě se nám podařilo na soupeře opět dotáhnout, když T.Čipera našel před brankou pěkným centrem J.Chocholouška a ten se hlavou znovu nemýlil – 2:2. O dvě minuty později měl domácí tým 100% brankovou šanci, ale tentokrát nás skvělým zákrokem podržel F.Dřevojan v brance. Přesně po půlhodině hry se nám podařila krásná kombinační akce na jejímž konci byl prudký centr T.Čipery na zadní tyč, kde skluzujícímu J.Kouklíkovi chybělo jen pár centimetrů k vstřelení branky.  

Do druhé části přišel na hřiště M.Barták, který vystřídal unaveného R.Kvěcha. Na základě poznatků z první části jsme chtěli ještě více přidat na dostupování hráčů při bránění a zkusit ještě více soupeře přehrát pohybem. Bohužel z větší části zůstalo jen u přání. Většina hráčů pokračovala v ne úplně dobrém výkonu a prakticky jsme se nedokázali již pořádně prosadit. Hrálo se převážně ve středu pole bez výraznějších šancí. Obě družstva se jen občas dostali k nějakému zakončení, ale většinou to nebylo nic moc nebezpečného. V 61.minutě odešel ze hřiště ne zcela zdravý L.Matoušek a nahradil ho D.Otradovec, který se na hřiště za béčko dostal po dlouhé době. V těchto chvílích měl domácí celek poměrně jasnou územní převahu, a jak se říká, koledovali jsme si o gól. V 67.minutě zůstal na hranici vápna volný domácí hráč, zpracoval si přihrávku a vyslal na naší branku střelu, která před naším brankářem nečekaně skočila a zapadla do sítě – 3:2. V 73.minutě si dalším minuty mezi dospělými připsal dorostenec R.Krůta, který v útoku nahradil střelce dvou branek J.Chocholouška. Hra se nám ovšem vůbec nedařila, a tak to byl v 79.minutě opět soupeř, který přidal další branku, když využil naší otevřené obrany – 4:2. V 81.minutě se ještě k pěknému zakončení dostal F.Hofman, ale jeho střela skončila těsně vedle tyče.

Náš výkon v tomto utkání měl k ideálu velmi daleko. Většině hráčů chyběla větší bojovnost a znát také byl fakt, že někteří nehráli zcela zdravotně v pořádku. Navíc z toho vyplynulo i několik velkých chyb, které jsme během zápasu vytvořili a soupeř je potrestal. Pochvalu si zaslouží J.Kouklík, který se vrátil po nemoci a odehrál dobré utkání.    

 

Příští zápas hrajeme doma v neděli 11.října 2020 od 16 hodin a naším soupeřem budou Petrovice. Na základě nařízení vlády se hraje BEZ diváků!!!    

Zpět na články »