Derby se Sedlecí-Prčicí dopadlo lépe pro hosty.

[24. 8. 2015 9:45:02]
Derby se Sedlecí-Prčicí dopadlo lépe pro hosty.

V prvním mistrovském utkání krajské B třídy přivítala naše rezerva v derby Sedlec – Prčici. V prvním poločase byli aktivnější naši hráči a vytvářeli si i více brankových příležitostí, ale jejich neproměňování bylo doslova trestuhodné.

Tatran Sedlčany „B“ – Sedlec-Prčice 1:2 na penalty (1:1)

 

Branka Tatranu: 32' Čejda

 

Sestava: Mošnička – Sůsa (74' Dvořák J.), Vrbický, Ségl, Šťovíček F. - Sirotek, Chlasták M., Čejda, Repetný – Dvořák M. - Chlasták P. (58' Havel)

 

V 32. minutě si vyměnil míč Čejda s Repetným a střelou k tyči nedal brankáři šanci. Pár minut na to ovšem udělala obrana Sedlčan tři hrubé chyby během pár vteřin a byl z toho po malé domů nepřímý volný kop. Z něj zkušený Růzha dokázal vyrovnat.

Ve druhém poločase přidali hosté výrazně na aktivitě a začali si vytvářet i oni brankové příležitosti. Domácí odpovídali rychlými kontry po stranách, ale ani jejich snaha nevedla k úspěchu. Svými výkony se o to postarali i oba brankáři. Mošničkovi pomohla jednou i tyč a hostující Dřevojan (věkem dorostenec) čaroval v 87. min a svým zákrokem proti Havlově hlavičce rozesmutnil domácí fanoušky (skvělých 250). A tak po 90 minutách utkání skončilo remízou. Po penaltách si jeden bod navíc odváží hosté.

Zpět na články »