Další kanonáda proti soupeři z nižší soutěže

[19. 2. 2024 7:46:43]
Další kanonáda proti soupeři z nižší soutěže

„A“ muži – FK Meteor Tábor 11:3 (4:1)
G: Repetný 3x, Říha 2x, Kouklík 2x, Sochůrek, Sirotek, Hofman, Dvořák

 

Sestava:
Habart J. (46. Dřevojan F.) – Krotil (46. Chlasták), Hofman, Brotánek L. (46. Plesl), Krůta M. (46.Repetný) – Říha (46. Schwarz), Hanuš (46. Dvořák), Novotný (65. Brotánek L.), Kouklík (65. Hanuš), Sirotek M. – Sochůrek (65. Krůta M.)

V dalším přípravném zápase na domácím hřišti jsme přivítali vedoucí celek jihočeské I.A třídy Meteor Tábor. Tentokrát jsme postrádali pouze lehce zraněné Lípu, Štemberka a M.Habarta.


Úvod zápasu byl diametrálně odlišný od minulého týdne. Hráčům chyběl lepší pohyb a hosté nás trápili svým důrazem a aktivitou. Ta vyvrcholila ve 21. minutě, kdy se na levém křídle uvolnil hostující hráč a po kličce do středu otevřel skóre - 0:1. Inkasovaný gól nás konečně probudil a dá se říci, že až na pár okamžiků jsme pak měli hru pevně ve svých rukou. Hned ve 25. min. uvolnil Hanuš milimetrovou přihrávkou za obranu Sochůrka, který si zkušeně poradil a střelou po zemi vyrovnal - 1:1. Ve 33. minutě narýsoval další přesnou kolmici Hanuš na Sirotka, ten dal z první před bránu a důrazný Říha otočil na 2:1. O tři minuty později se důrazně v levé části vápna probil Sirotek a opět našel před bránou Říhu - 3:1. Ve 41. min. centroval opět zleva Krůta, od hostujícího stopera se odrazil míč ke Kouklíkovi, který pohotově uzavřel skóre prvního poločasu - 4:1.


Do druhé půle jsme prostřídali půlku sestavy a pokračovali jsme v maximální dominanci. Soupeř trošku rezignoval a my jsme si s chutí zastříleli. V 51. minutě šel z úhlu z pravé strany sám na bránu Chlasták, zakončení na první tyč vykopl hostující brankář před sebe a důrazný Kouklík zvýšil na 5:1. V 55. minutě vybojoval na levé straně míč aktivní Repetný a střelou na zadní tyč nedal brankáři šanci - 6:1. V 57. minutě přišla další hezká akce. Po pravém křídle se prosadil individuálně Schwarz, před bránou našel Sirotka, který z otočky zvýšil už na 7:1. Po dalších dvou minutách další branka. Na levé straně vápna byl faulovaný Sochůrek, sám se postavil k trestňáku a střelu na zadní tyč lehce tečoval Repetný - 8:1. V 70. minutě byl k vidění další pěkný gól. Sirotkův přesný centr z levé strany trefil na zadní tyči z voleje Repetný a završil tím hattrick - 9:1. V 77 min. využili hosté nedůrazu ve středu obrany a střelou o tyč snížili na 9:2. V 82. minutě jsme zaokrouhlili výsledek na deset branek. Hanuš kopal trestňák od levé lajny a míč prodloužil placírkou na zadní tyč Hofman - 10:2. V 86. minutě se ještě jednou připomenuli hosté, kdy chytrým lobem z půlky hřiště dali třetí branku - 10:3. Gólový účet zápasu nakonec uzavřel Dvořák, který získal míč na půlce hřiště a dlouhé sólo zakončil střelou na bližší tyč - 11:3.


Bohužel ani druhý soupeř z Tábora nás vůbec neprověřil. Pozitivně lze hodnotit, že až na prvních 20 minut a úplný závěr zápasu, jsme předváděli aktivní hru plnou pohledných akcí, z nich zůstala ještě řada neproměněná. Doufáme, že poslední domácí přípravák s přeborovým Týnem nad Vltavou nás prověří lépe. Zápas na domácí UMT má výkop v sobotu 24.2. ve 14:30.

Zpět na články »