Další domácí ztráta

[5. 9. 2022 12:09:04]
Další domácí ztráta

„A“ muži – SK Sokoleč  3:3 (1:2)
G: Hanuš, Haas, Kdolský

 

Sestava:
Dřevojan F. – Repetný, Brotánek L., Hofman (62. Novotný), Krůta M. – Hanuš, Kdolský, Kouklík (75. Lípa P.), Sirotek M. – Haas, Sochůrek (90. Kočí)

Videosestřih zajímavých momentů: ZDE


První vítězství v minulém kole jsme chtěli potvrdit v domácím zápase. Soupeř vyhrál v minulé sezóně I.A třídu a vstup do této se mu náramně podařil, když vyhrál oba domácí zápasy. My jsme se tradičně potýkali s absencemi. K dlouhodobým marodům Krotilovi a Hrabákovi se přidali Habart, Matoušek a Sosnovec. Možnosti doplnění z Béčka a dorostu byly omezené, protože oba týmy hrály zápas ve stejný den. Pozitivní je postupný návrat do sestavy Ondry Novotného.


Hororový úvod zápasu, který se opakuje stále do kola a stojí nás cenné body, přišel i tentokrát. Hned v první minutě jsme nedotáhli útok na pravé straně do zakončení. Odkop obrany si ještě na své půli převzal Provazník, individuálně se prosadil po levém křídle až před Dřevojana, který dobrým zákrokem zpomalil zakončení a Hofman vykopl z prázdné brány. My jsme sice zahrozili v 10. minutě když odražený míč vrátil do vápna Sirotek, ale hlavička volného Kouklíka z 10 metrů skončila nad bránou. O dvě minuty později už udeřili hosté. Nedůsledně obsazený hráč ve středu pole měl dost času, aby se s balonem otočil a pěknou uličkou do levého křídla vybídl ke skórování Hlaváče. Ten nabídkou nepohrdl a technicky překonal Dřevojana - 0:1. Bohužel ani tento moment nás dostatečně neprobral. O tři minuty později zahrával soupeř roh z pravé strany. Obránci nezachytili náběh vysokého Peterky, který hlavou pohodlně zvýšil na 0:2. Po dalším rohu hlavičkoval znovu Peterka, po ataku Hofmana neměl už tolik prostoru a míč skončil vedle. Teprve potom jsme se začali postupně zvedat. Ve 30. minutě se odražený míč dostal k Sochůrkovi, ten ale z 20 metrů přestřelil. Další šanci měl Sochůrek ve 39. minutě. Hanuš dostal míč do pravého křídla, dal pod sebe a Matějovu střelu vyrazil brankář Gabriel na roh. V poslední minutě první půle se nám podařilo snížit. 20 metrů od brány byl faulovaný Sochůrek. K míči se postavil Hanuš a krásnou střelou přes zeď vyhnal pavouky z pravé šibenice - 1:2.


Druhý poločas už byl v naší režii. V 56. minutě jsme předvedli pohlednou akci po pravé straně. Hanuš dal do uličky Repetnému, jeho centr srazila obrana ke Kouklíkovi. Kuba pohotově vystřelil, Gabriel vyrazil jen před sebe a Haas neměl problém hlavou doklepnout do poloodkryté brány - 2:2. Bohužel jediná větší šance hostů v druhé půli skončila v 59. minutě v naší síti. Po ztrátě ve středu hřiště se dostal míč na pravou stranu ke Snopovi. První centr jsme zblokovali, ale druhý se odrazil od horní části břevna před branku, kde míč nekompromisně propálil do sítě Svoboda - 2:3. Naše reakce byla velice rychlá. Hned po rozehrávce dal Repetný dlouhý míč na Sochůrka do pravého křídla, ten se prosmýkl do vápna a skluzem se ho snažil zastavit hostující obránce. Rozhodčí Lambev se nerozpakoval a odpískal penaltu. Vzápětí po protestech soupeře a konzultaci s asistentem změnil svůj verdikt a kopal se roh. Tato sporná situace nás naštěstí nerozhodila a dál jsme se hnali za vyrovnáním. To se podařilo v 71. minutě. Krůta dal dlouhý míč doleva na Sochůrka, ten zasekl a na vápně našel Kdolského. Ten nevymýšlel a pohotovou střelou na přední tyč vyrovnal - 3:3. Náš tlak pokračoval a vítězný gól byl velice blízko. V 76. minutě se k přetaženému centru z rohu dostal Haas, trefil ale jen levou tyč. V 79. minutě nezachytili hosté další rychlou akci po pravé straně, Haas dal pod sebe na Kdolského a jeho halfvolej zastavila zase jen levá tyč. Hosté už prakticky neměli protihru. Jediné nebezpečí hrozilo do vysokého Peterky, který udržel velký počet dlouhých míčů a dělal naší obraně problémy. V závěru jsme si vypracovali ještě dvě zajímavé příležitosti. V 87. minutě zpracoval vysoký míč Sochůrek, dal ho pod sebe na Krůtu, který technickou střelou přestřelil. V 89. minutě dal Hanuš za obranu na levé straně na Kdolského, který pohotově zakončil levačkou na první tyč, bohužel rozvlnil jen boční síť.


Opakovaně se bohužel objevuje náš velký problém s nástupy do zápasů. Tentokrát jsme do 20.minuty inkasovali hned dvakrát, a pokud by soupeř proměnil i velkou šanci v první minutě mohlo být po zápase. Pozitivní je, že jsme se po dvou gólech v naší síti nepoložili a v závěru jsme sahali po třech bodech. Příští zápas sehrajeme v sobotu 10. 9. od 10:15 v Hřebči.

 

Zpět na články »