Další domácí ztráta

[18. 9. 2023 8:50:05]
Další domácí ztráta

„A“ muži – SK Poříčí nad Sázavou 1:1 (1:1)
G: Hanuš

 

Sestava:
Dřevojan F. – Krotil, Brotánek L., Novotný, Krůta M. – Repetný, Hanuš, Kouklík, Dvořák (65. Plesl), Sirotek M. (72. Vrkoslav) – Lípa V. (58. Schwarz)

Brankové situace: video

 

V dalším domácím zápase jsme přivítali soupeře z Benešovska, který měl v tabulce o dva body méně. Cílem tak byl plný bodový zisk. V naší sestavě jsme stále postrádali Sochůrka, Habarta, Štemberka a Hofmana.


Začátek zápasu nám vyšel výborně. Hned v páté minutě předvedli krásnou gólovou akci Hanuš a Repetný. Jarda dostal míč na pravé straně za obranu, krásně ho vrátil pod sebe a Marek, přesnou střelou z 16 metrů na první tyč, otevřel skóre - 1:0. v 18. minutě házel Hanuš aut na pravé straně na Novotného, ten mu míč vrátil a Markovu střelu zatočenou na zadní tyč vyrazil brankář Soukup jen s velkou námahou na roh. Další velkou šanci měl Repetný, který postupoval zprava sám na branku, ale střela na zadní tyč měla opačnou faleš a skončila těsně vedle. Pak se přeci jen osmělili hosté. Ve 24. minutě kopali trestňák z 22 metrů a střela přes zeď skončila jen těsně vedle levé tyče Dřevojanovi branky. Ve 28. minutě jsme ztratili na půlce míč. Hostující Filip se důrazně prosadil středem hřiště, po narážečce před vápnem se ocitl sám před naším gólmanem a střelou na zadní tyč vyrovnal - 1:1. O pět minut později vystihl Repetný malou domů, s míčem se ale dostal až ke koncové čáře a před prázdnou bránou nebyl nikdo, kdo by míč dorazil do sítě. Do poločasu kopali ještě hosté trestný kop z nebezpečné pozice před vápnem, ale střela skončila pouze na dobře postavené zdi.


Druhý poločas už moc hezkého fotbalu nenabídl. Hrálo se převážně mezi vápny a diváci se jasných gólových příležitostí nedočkali. My jsme se museli mít na pozoru před šikovnými útočníky soupeře, na druhé straně jsme už nedokázali navázat na nadějný úvod zápasu a branku hostí jsme ohrožovali vlastně jen po standardních situacích. Hosté byli postupem času spokojeni s bodem, nám se střídáním nepodařilo patřičně oživit hru, takže v závěru kvalita zápasu ještě více upadala a druhá půle se už ani nemusel hrát.


Po velmi dobrém výkonu v Sokolči a propadáku v poháru v Miřeticích se nám nepodařilo získat důležité tři body. Bohužel se nám nedaří v ofenzivě a ani v sedmém mistrovském zápase jsme neuhájili čisté konto. V sobotu se pokusíme ztracené body získat v Doksech, které mají výborný úvod soutěže, a určitě nás nebude čekat jednoduchý zápas. Utkání začíná v 16:30.

Zpět na články »