Citelně oslabený Tatran prohrál v Plzni na Doubravce

[30. 4. 2018 11:31:56]
Citelně oslabený Tatran prohrál v Plzni na Doubravce

Doubravka – „A“ muži   4:0 (2:0)

 

Sestava:
Vančát - Lípa, Brotánek, Vystyd, Dvořák Jan (76.Nováček), Soldát, Krůta (58.Senft), Dvořák Michael, Sirotek (86.Všetečka), Haas, Němec

K již dříve zraněným Kvěchovi a Hájkovi, přibyli Kdolský (koleno) a Repetný (pata). Ztráta těchto hráčů byla na hřišti citelně znát. Kdyby mohlo mužstvo nastoupit kompletní, tak určitě mohlo pomýšlet na body. Zápas výrazně ovlivnila hned první minuta, když domácí využili velkého zaváhání brankáře Vančáta a po rohovém kopu se ujali vedení. To se samozřejmě podílelo na jeho nervozitě při každém dalším míči, který směřoval do pokutového území. Našim hráčům nelze upřít snahu, dost často se pokoušeli o střelbu, ale ta končila po většinou mimo branku. První poločas skončil dva nula, ale kdyby měli domácí ve svém středu hráče kvality Psohlavce, tak to mohlo být daleko více. Našimi nepřesnými přihrávkami jsme jim nabídli velké množství příležitostí. Ve 42. minutě jsme kopali roh a po něm nám dali z rychlého brejku domácí druhý gól. Dal ho Ungr, který předtím v pokutovém území hlídal naše hráče. Naši hráči ovšem rychlý brejk nezachytili, přesto že je trenér na to v kabině upozorňoval! Hned z rozehrání utekl Soldát a postupoval ze strany sám na branku, ale místo střely na zadní tyč mířil na přední vedle. Domácí ještě v prvním poločase trefili břevno po kopu z rohu.

V druhém poločase se snažilo naše mužstvo zkorigovat výsledek, ale střely byly většinou zablokovány. V 65. minutě Lípa vyhlavičkoval míč směřující do naší branky a Brotánek ho uklidil na roh. Po další standardce se prosadil přes Vystyda Krejčí a bylo to 3:0. Když trenér poslal na hřiště dorostence, kteří měli v nohách ranní vítězný zápas, tak Tatran začal hrát na riziko, tři útočníky a tři beky. V 90. minutě vyrazil dobrou střelu Soldáta brankář na roh, na který šli všichni naši hráči mimo brankáře. Domácí míč prudce odkopli na polovinu hřiště, kde se ho ujal Ungr a šel sám na Vančáta, tomu ještě udělal kličku a pohodlně zakončil - 4:0. Za výborný výkon chválím z našeho mužstva Haase. Další zápas hrajeme doma v neděli od 17.00 hod. proti Mariánským Lázním.  

Zpět na články »