Český Krumlov nedokázal v Sedlčanech vstřelit branku a "A" mužstvo si připsalo první tříbodovou výhru v sezóně

[4. 9. 2017 7:46:06]
Český Krumlov nedokázal v Sedlčanech vstřelit branku a

"A“ muži - Český Krumlov    2:0 (1:0)

 

Sestava:
Capouch - Repetný, Brotánek, Lípa, Hofman (70.Čejda), Soldát, Kvěch (87.J.Dvořák), Kdolský, Sirotek (76.Krůta), Dvořák (80.Valenta), Hájek 

 

Fotogalerie z utkání: ZDE (D.Štverák)

 

Videozáznam celého zápasu: ZDE

 

Trenér Láďa Šach slavil narozeniny a hráči měli přání jediný, dát mu dárek v podobě tří bodů. Hned v druhé minutě jsme měli šanci, ale skončilo to jen rohem. V 7. minutě po akci Sirotka jsme kopali druhý roh. V 11. minutě se prokličkoval Dvořák až před brankáře, ale ten předvedl výborný zákrok a vzápětí střílel Michal těsně vedle. V 15. minutě propadla naše obrana a velkou šanci hasil výborný Capouch. Za chvíli se do šance řítil Hájek, ale střílel jen nad branku. V 17. minutě už bylo veselo, po pěkné kombinaci našich hráčů, vybídl Soldát ke skórování Kvěcha a ten nabídkou nepohrdl -  1:0. Další naše šance jsme nedotáhli k brance. Skórovat mohl ještě Kvěch, Repetný a Hájek. Poločas měl skončit 3:0.

Místo abychom ve druhém poločase pokračovali v aktivní hře, zbytečně jsme zalezli a umožnili soupeři zlobit. Naše protiútoky většinou končily u hostujícího brankáře. Největší šanci na vyrovnání měli hosté v 72. minutě, když se Capouchovi centrovaný míč ztratil ve sluníčku a vypadl mu z rukou. V pokutovém území vznikl zmatek a několik dorážek skončilo na nohách domácích a hostujících hráčů a pro nás nakonec šťastně vedle. Potom přišlo skvělé střídání, na hřiště šel dorostenec Krůta s jediným cílem dát gól. V sobotním zápase za „B“ tým skóroval v Králově Dvoře dvakrát. V 77. minutě byl na hřišti teprve jednu minutu, když vystihl špatnou přihrávku hostujících obránců a prostřelil brankáře - 2:0. V poslední minutě ještě těsně minula branku bomba Kdolského. Přesto, že nám stále chybí hodně hráčů, předvedlo mužstvo výborný výkon. Hlavně ho táhli záložníci Soldát, Kvěch a Kdolský, v obraně bezchybný Lípa, hodně toho uhrál Michael Dvořák a nejlepší hráč na hřišti byl Hájek.

 

Další zápas hrajeme v neděli v Jankově od 17.00 hod. Odjezd autobusu je ve 13.45 hod.

 

Zpět na články »