Béčko se z Milína vrátilo bez bodů

[14. 10. 2021 12:18:12]
Béčko se z Milína vrátilo bez bodů

FUMBI I. B třída, skupina E – 9. kolo  
Sobota 9. 10. 2021 (hřiště: Milín)

Milín – „B“ muži      3:0 (1:0)
G: ---  

Sestava:
Glogar – M. Krůta, Pudil, L.Brotánek, Beňo, T. Čipera (77.R.Kvěch), Bláha, Kouklík, J.Dvořák – D.Čipera (17.V.Lípa), M.Sirotek

ŽK: V.Lípa

 

K utkání s druhým týmem tabulky jsme odjeli posíleni o několik kluků ze širšího kádra áčka, ale dobře jsme věděli, že se bude jednat o velmi těžký zápas s kvalitním soupeřem. Začátek utkání byl nervózní z obou dvou stran a přinesl obrovské chyby. Nejdříve se povedlo nám ve 3.minutě vystihnout váhavou rozehrávku a M.Sirotek se dostal do dobré pozice, ale jeho zakončení v pádu dokázal brankář zlikvidovat. O minutu později jsme velkou chybu v rozehrávce vyrobili my, ale situaci zachránil skvělým zákrokem T.Glogar v naší brance. Do desáté minuty se nám potom dařilo být o něco aktivnějším týmem a několikrát dostat domácího nejistého brankáře pod tlak. Bohužel, žádnou další brankovou příležitost jsme z toho ovšem nevytěžili. Ve 12.minutě se při souboji o míč zranil D.Čipera a na hřišti ho musel o pár minut později nahradit V.Lípa. V 27.minutě se objevil zcela volný hráč za naší obranou ve vápně, ale jeho střela postrádala razanci a náš brankář si s ní poradil. Bohužel ve 32.minutě přišla další chyba v rozehrávce naší obrany a soupeř vstřelil vedoucí branku – 1:0. Nám se do poločasu ještě podařilo ohrozit domácí branku pěknou střelou J.Kouklíka, která šla jen těsně vedle a nebezpečenou hlavičkou V.Lípy, s kterou si ovšem domácí brankář poradil. Ve 45.minutě nás ve hře o body ještě udržel T.Glogar, když vytáhl pěknou tvrdou střelu a zlikvidoval i následnou dorážku!

Do druhé části jsme nevstoupili vůbec špatně a podařilo se nám uskutečnit několik pěkných útočných akcích, ale bohužel bez gólového efektu. Nejdříve se v 48.minutě uvolnil ve vápně J.Kouklík a tvrdou střelou protáhl domácího brankáře. V 54.minutě zatáhl míč V.Lípa, přihrávkou pod sebe našel nabíhajícího M.Sirotka, kterému ovšem střela příliš nesedla. V 60.minutě domácí neproměnili velkou šanci, když volný hráč hlavičkoval těsně vedle. Od této chvíle se bohužel začala výrazně projevovat větší fyzická připravenost domácích hráčů a nám dělalo velké problémy se po útočných akcích rychle a v dostatečném počtu vracet na naší polovinu. V 72.minutě Milín pojistil své vedení, když po centru ze strany  zakončoval nedostoupený hráč na zadní tyči – 2:0. Našim hráčům se nedala upřít snaha o vstřelení kontaktní branky, ale většina útoků zůstala nedotažena. A tak soupeř jedné takové situace využil a po rychlém brejku do naší otevřené obrany upravil na konečných 3:0. Dvě minuty před koncem ještě předvedl další fantastický zákrok T.Glogar, když vychytal samostatný nájezd domácího hráče. Celkově se jednalo o kvalitní zápas, kde obě dvě družstva ukázala, proč se nyní nachází v horních patrech tabulky. Z naší strany bohužel opět došlo na známý problém, že bez pořádného tréninku nemůžeme nejlepším týmům v soutěži v závěrech utkání stačit.        

Zpět na články »