Béčko protáhlo černou sérii bez bodu

[9. 4. 2018 8:08:19]
Béčko protáhlo černou sérii bez bodu

 

FK Rudná - Tatran Sedlčany „B“ 5:1 (2:1)

G: Šťovíček F.

Sestava Tatranu: Ješuta - Bartůšek (46.Sirotek P.), Stibor, Čížek, Šťovíček F. - Sirotek M., Strnad, Bláha (58. Kabíček), Špaček - Valenta, Krůta


ŽK: 16. Krůta, 54. Šťovíček F., 86. Špaček


Po dvou úvodních jarních porážkách jsme chtěli poprvé opět získat body. Bohužel jsme k zápasu odjeli znovu bez spousty hráčů. Z různých důvodů jsme postrádali Peška, Pudila, Čejdu, Matouška, Lípu V., Podlipského, Dvořáka J. a z C týmu nám v brance musel vypomoci Ješuta.
Začátek zápasu jsme začali vlažně a domácí se již v 5. minutě ujali vedení, když střela z více jak 25- ti metrů skončila od tyče v bráně. V 8. minutě jsme vyrobili jednu z mnoha chyb a od dalšího gólu nás zachránila tyč. V 18. minutě již to ale 2:0 bylo, když odražený míč uklízel do brány domácí útočník, který ale pravděpodobně stál v ofsajdu. Pokud jsme z něčeho byli my nebezpeční, tak to bylo ze standardních situací. Ve 23. minutě si postavil míč Marek Sirotek a jeho střelu vytáhl z růžku domácí brankář na roh. Ve 38. minutě byl faulovaný náš nejaktivnější hráč Krůta a byl z toho trestňák z 18 metrů, ale Strnad posla míč nad. Ve 40. minutě nás podržel Ješuta, když při šanci domácích vykopl reflexivně míč nohou. V poslední minutě první půle jsme opět po faulu na Krůtu měli trestňák 2 metry za vápnem. Tentokrát se k míči postavil Šťovíček a tečovanou střelou snížil – 2:1.

Hned po změně stran jsme mohli vyrovnat. Krůta vyslal do samostatného úniku Valentu, který ale domácího gólmana neprostřelil. Nedáš, dostaneš, se potvrdilo hned z protiútoku - 3:1. V 54. minutě jsme hrubou chybou v obraně darovali domácím další branku – 1:4. Pak jsme měli možnost snížit díky střelám Krůty, Valenty a Marka Sirotka. Velká šance byla znovu z trestňáku, opět po faulu na Krůtu. Sirotkovi ale brankář střelu vytěsnil na roh. Poslední slovo tak měli opět domácí, kteří v 88. minutě zahráli trestný kop na přední tyč a nabíhající hráč celkem s přehledem skóroval.

V neděli 15.4. přivítáme od 16:30 na domácím hřišti SK Chlumec a budeme chtít konečně bodovat.

Zpět na články »