Béčko prohrálo přípravný zápas v Milevsku

[26. 2. 2018 10:10:52]
Béčko prohrálo přípravný zápas v Milevsku

 

FC ZVVZ Milevsko „B“  - Tatran Sedlčany „B“ 5:2 (2:1)

G: Kabíček, Strnad (p)

Sestava Tatranu:
Ješuta  –  Podlipský, Čejda J., Šťovíček F., Dvořák J. – Špaček, Strnad, Otradovec, Valenta – Kabíček, Lípa V.

Střídali (hokejově): Bartůšek, Sirotek P.


Druhý přípravný zápas nás čekal na UMT v Milevsku, kde jsme se utkali s místním Béčkem hrajícím jihočeskou I. A třídu.


V mrazivém počasí jsme prospali úvod zápasu. Hned ve druhé minutě jsme nebyli důrazní ve středu obrany a domácí pohodlně otevřeli skóre 1:0. Ve 12.min byl na hranici pravidel atakován Šťovíček a dva domácí hráči postupovali sami na Ješutu 2:0. Druhá branka nás teprve probrala a přebrali jsme iniciativu. Na rozdíl od domácích jsme ale nedokázali skórovat ani v několika šancích, kdy jsme byli před domácím brankářem úplně sami. Snížit se nám podařilo až v poslední minutě první půle kdy Otradovec posunul na pravé křídlo Podlipskému, ten našel přesně Kabíčka, který jednoduše skóroval do odkryté brány 2:1.

Celý druhý poločas jsme byli více na míči. Dařila se nám přechodová fáze, kdy jsme kombinací pronikali k vápnu domácích. Bohužel chyběla přesná finální přihrávka a důraznější zakončení. Domácí spoléhali na rychlé kontry a ty se jim opravdu dařili. V naší obraně bylo až příliš mnoho okének a soupeř nemilosrdně trestal. V 55, 70 a 71.min skórovali domácí po samostatných únicích. Nám se podařilo snížit v 76.min, kdy s chutí hrající Lípa přešel individuálně přes několik hráčů a byl zastaven jen za cenu penaltového zákroku. O úspěšnou exekuci se postaral Strnad a určil konečné skóre 5:2.

Zatím nám vůbec nefunguje defenziva. 10 gólu ve dvou zápasech je opravdu moc. Dopředu nevypadá naše hra vůbec špatně, ale dojíždíme na zatím velice špatnou finální fázi. V efektivitě nás soupeř opět výrazně předčil. Bohužel jsme přišli o zraněné Otradovce a Kubu Čejdu, kteří odstoupili pro zranění kolena a pravděpodobně budou nějakou dobu chybět. Příští zápas zimní přípravy sehrajeme na domácí UMT v neděli 4.3. od 16 hod s Novým Knínem.

 

Zpět na články »