Béčko přišlo o tříbodové vítězství až v závěru.

[29. 5. 2017 10:09:53]
Béčko přišlo o tříbodové vítězství až v závěru.

Po výprasku v Kosoři, jsme chtěli doma naplno bodovat. Opět jsme ale museli lepit sestavu. Z Áčka nás posílil pouze Kryštof Kvěch, chyběli Matoušek, V. Lípa a na hřišti se objevilo celkem 10 hráčů se sobotním, nebo nedělním zápasem v nohách. Soupeř přijel s exligisty Sňozíkem a Markem Jarolímem a se čtyřbodovým náskokem v tabulce na náš tým.

Tatran Sedlčany „B“ – FK Lety 3:2p. (1:0)

 

G: Kvěch K. 2x

 

Penalty:

 

Proměnili – Kvěch K., Otradovec, Brotánek T., Pudil

 

Neproměnili – Dvořák J.

 

Sestava Tatranu: Dřevojan – Pešek(46.Brotánek T.), Pudil, Hofman(79.Míka), Šťovíček F. – Bartůšek(46.Sirotek P.), Ségl(59.Lhota), Otradovec, Dvořák J. – Kvěch K., Lípa P.

 

ŽK: -

 

Ve velkém vedru jsme začali aktivně a hned ve druhé minutě jsme se dostali do šance. Pavel Lípa se probil po levé straně, dal pod sebe na Ségla, který ale z 12 metrů netrefil dobře a minul. V 6.min vysunul za obranu Kvěch Dvořáka, který se ale ukvapil a střílel nepřesně. Ve 14.min utekl Bartůšek po pravém křídle, na vápně našel Kvěcha, který obstřelil Sňozíka, ale pomalá střela se do sítě nedostala. Ve 20.min se poprvé výrazně připomenuli hosté. Jarolím vysunul za obranu Nejepsu, který postupoval sám a až na poslední chvíli mu zabránil skórovat dobrým zákrokem Pudil. Ve 26.min se poprvé měnilo skóre. Aktivní Kvěch si před vápnem narazil se Séglem a umístěnou střelou za pravou tyč nedal Sňozíkovi šanci 1:0. Ve 30.min mohlo být srovnáno, po chybě na levé straně se hostující útočník ocitl sám před Dřevojanem, kterého ale neprostřelil a i dorážka skončila mimo. Ve 32.min postupovali Kvěch a Lípa 2 na 2, Lípa zakončoval levačkou vedle. O pět minut později jsme předvedli pěknou akci na levé straně. Dvořák posunul na Ségla, který našel pod sebou Lípu, ten tvrdou střelou trefil jen do míst, kde byl připravený Sňozík. Ve 38.min střílel nebezpečně Kvěch a hostující brankář vyrazil s námahou na roh. V poslední minutě první půle se ještě za obranou objevil hostující Nejepsa, trefil ale jen do náruče Dřevojana. První poločas jsme byli mnohem aktivnější, bohužel produktivita nás trápí celé jaro. Na druhé straně se nám podařilo dobře pokrýt Marka Jarolíma, od kterého hrozilo největší nebezpečí, přesto hosté našli několik okének v naší obraně a také mohli skórovat.

 

O přestávce jsme museli provést dvě změny a i ostatním hráčům v horkém počasí rychle ubývaly síly. Soupeř také ubral na pohybu a tempo zápasu rapidně pokleslo. Většího ohrožení branky jsme se dočkali až v 64.min kdy střídající Lhota posunul na Kvěcha, s jeho střelou si ale Sňozík poradil. O dvě minuty později zahrozili poprvé v druhé půli hosté a hned se měnilo skóre. Po centru z pravé strany zůstal na penaltě zcela volný Janich a z voleje se trefil přesně k tyči 1:1. V 68.min vysunul Lípa Sirotka, který místo střely z dobré pozice ještě nahrával, hosté ale zakončení zblokovali. V 72.min se na levé straně uvolnil Kvěch, Otradovec ale po jeho přihrávce netrefil přesně. V 79 min. předvedl krásné sólo Kryštof Kvěch. Od půlky hřiště postupoval středem celkem přes čtyři hráče a akci zakončil tvrdou ranou po zemi, která se o tyč odrazila do sítě 2:1. Bohužel jsme vedení neudrželi. Po našem rohu v 89. min založil Sňozík rychlý protiútok, který zakončil až Dřevojan penaltovým zákrokem na Nejepsu. Následný pokutový kop proměnil s přehledem Jarolím 2:2. Penaltový rozstřel o druhý bod zahájil Sňozík, který vysoko přestřelil. Další penalty až do čtvrté série exekutoři proměnili. Z naší strany nezaváhali Kvěch, Otradovec a Brotánek. Pak Dvořák nedal, následnou penaltu hostů ale výborně zlikvidoval Dřevojan. Rozhodnutí bylo opět na kapitánovi - Dušan Pudil nezaváhal a druhý bod zůstal doma.

 

Za přístup a bojovnost zaslouží pochvalu všichni hráči. Škoda, že jsme v závěru neudrželi těsné vedení. Na hřišti tentokrát jasně kraloval Kryštof Kvěch, který dal dva góly, proměnil penaltu a převyšoval i soupeřovy hvězdy Jarolíma se Sňozíkem. K dalšímu zápasu nastoupíme v sobotu 3.6. od 10:15 v Dobříči.

Zpět na články »