Béčko obsadilo v Olbramovicích třetí místo

[7. 8. 2023 11:27:42]
Béčko obsadilo v Olbramovicích třetí místo

Sobota 5. srpna, turnaj v Olbramovicích
(1 zápas = 2 x 35 minut, opakované střídaní)

 

Béčko se v rámci přípravy vydalo obhajovat loňský triumf na Memoriál Jaroslava Chudlařského do Olbramovic. Po těsné prohře v semifinále a velkém obratu v zápase o třetí místo z toho nakonec letos byla 3. pozice.

Fotogalerie z turnaje: ZDE

 

Semifinále:

„B“ muži – Jankov 1:2 (1:1)
G: J.Kočí

 

Sestava:
J.Habart – Z.Janoušek, D.Pudil, L.Mošnička, L.Rákosník (36.A.Dembélé) – R.Krůta, J.Brunclík (36.M.Bláha), D.Čipera, J.Pšenička (36.V.Tatek) – J.Kočí, L.Matoušek

 

Vyrovnané utkání, v kterém obě dvě družstva neproměnili mnoho šancí, a dovolím si říct, že zápas klidně mohl skončit 5:5. Z naší strany byla znát nerozehranost, udělali jsme hodně chyb, ale zároveň se nám podařilo předvést několik velmi pěkných akcí, kde chybělo pouze to gólové zakončení.  

 

O 3. místo:

„B“ muži – Hrusice 5:3 (1:2)
G: P.Lípa 2, D.Čipera, A.Plachý, A.Dembélé

 

Sestava:
J.Habart – Z.Janoušek (25.F.Plachý), D.Pudil, L.Mošnička, L.Rákosník – P.Lípa, M.Bláha (65.V.Tatek), D.Čipera (47.J.Pšenička), A.Plachý - J.Pšenička (36.A.Dembélé), V.Tatek (36.J.Brunclík)

 

Od začátku jsme si sice vytvořili mírnou herní převahu, několik dobrých příležitostí a střel ale branka se nám vstřelit nepodařila. Soupeř se prezentoval velice dobrou přechodovou fází a brzy nás po chybách v rozehrávce potrestal dvěma góly. Těsně před poločasem se nám podařilo snížit, ale hned po začátku druhé části Hrusice odskočili do vedení 3:1. Brzy se nám ovšem podařilo snížit a v závěru utkání dokonce výsledek otočit. Největší zásluhu na tom měl hlavně P. Lípa, který sice během utkání neproměnil pět brankových příležitostí, ale následně nahrál na vyrovnávací branku a další dvě vstřelil.

 

K dispozici jsme na turnaj bohužel neměli několik hráčů z kádru „béčka“, anebo někteří mohli odehrát pouze první zápas. Na druhou stranu pozitivní je fakt, že si v zápasech mohlo vyzkoušet dospělý fotbal několik dorostenců a svými výkony rozhodně nezklamali a ukázali, že v případě potřeby s nimi můžeme počítat a všem patří velký dík za pomoc. Celkově jsme měli velice mladý tým, protože do turnaje v našem dresu zasáhlo hned sedm dorostenců a dva kluci, kteří jsou prvním rokem v chlapech. Turnaj se odehrál za vytrvalého deště na výborně připravené hrací ploše. Olbramovicícm děkujeme za pozvání na pěkně zoragnizaovaný turnaj. 

 

Konečné pořadí:

  1. Olbramovice
  2. Jankov
  3. Sedlčany „B“
  4. Hrusice

 

Zpět na články »