Velmi oslabený mladší dorost porazil poslední tým tabulky

[29. 3. 2015 18:30:27]
Velmi oslabený mladší dorost porazil poslední tým tabulky

19.kolo KPMD, sobota 28.3.2015, Sedlčany


Ml.dorost - Beroun    5:0 (3:0)

G: Glogar, Procházka, Klíma, Hrubý, Novák 

 

Sestava:
Dřevojan – Počepický, Novák, Žirovnický, Míka (15.Souček) – Křížek, Hrubý, Lhota, Klíma - Procházka, Glogar (jen 1.poločas)
 

Do utkání, v kterém jsme si měli připsat tři povinné body jsme nastoupili ve velmi kombinované a oslabené sestavě. Jenomže o nic lepší to nebylo ani u soupeře, který si v letošní sezóně zatím nepřipsal ani jeden bod, když od začátku zápasu hrál Beroun pouze v 10-ti lidech. Na naší sestavě se tentokrát projevilo hned několik nemocných (zraněných) hráčů, návštěva, start kluků se střídavým startem za mateřský oddíl a únava po utkání za starší dorost. K dispozici jsme tak měli pouze 12 lidí, ale prakticky už předem jsme byli smířeni s tím, že utkání také nedohrajeme v plném počtu. 

Do utkání jsme i přes tyhle všechny problémy vstoupili daleko lépe než hostě a prakticky se hrálo pouze na jejich polovině. V 7.minutě přišla i první brankam, když se po rohovém kopu rozehraném J.Hrubým dobrým náběhem prosadil M.Novák - 1:0. V 15.minutě musel střídat pro totální vyčerpání (hrál celý za starší) D.Míka, kterého nahradil T.Souček. Zároveň jsme změnili rozestavení a hráli jsme na 3 obránce, 4 záložníky a 3 útočníky. Na další branku jsme ovšem čekali až nečekaně dlouho. Na 2:0 zvýšil v 22.minutě T.Glogar, který se prosadil ze samostatného úniku. Poločasový výsledek 3:0 stanovil v 29.minutě nekompromisní střelou T.Procházka, kterému pěkně nahrál J.Lhota. O poločase z utkání musel odstoupit  T.Glogar a protože více náhradníků jsme neměli, tak se druhý poločas hrál "deset na deset". Ve 44.minutě zvýšil naše vedení J.Klíma, který zblízka zavěsil pod břevno, když dohrál nepovedené zakončení T.Součka - 4:0. V 48.minutě nastřelil J.Hrubý z trestného kopu břevno. Mezi 50. - 70.minutou jsme naprosto nepochopitelně zvolnili a soupeř se dostal do mnoha jasných brankových příležitostí. Naštěstí zakončení Berouna bylo velmi špatné, a když už něco letělo na branku, tak si s přehledem poradil F.Dřevojan. V 76.minutě dostalo skóre konečnou podobu, když se krásnou střelou o břevno z 22 metrů trefil J.Hrubý (svojí slabší pravou nohou!) - 5:0. Pochválit musím všechny kluky (i přes chvilkové výpadky), kteří se na zápas nevykašlali a celé utkání odbojovali, ikdyž pro některé to bohužel znovu znamenalo odehrát dvě utkání po sobě. Z jednotlivců je potřeba vypíchnout M.Nováka, M.Počepického a J.Hrubého, který tentokrát odehrál velmi dobré utkání.

Zpět na články »