Divizní soupeř byl nad naše síly

[8. 2. 2023 8:02:58]
Divizní soupeř byl nad naše síly

„A“ muži – FK Komárov 1:4 (0:3)
G: Krotil

 

Sestava:
Dřevojan F. (46. Dřevojan L.) – Krotil (67. Brotánek L.), Brotánek L. (46. Lípa P.), Novotný, Krůta M. – Schwarz, Kouklík, Habart (46. Dvořák M.), Matoušek, Hanuš – Sochůrek (46. Lípa V.)

V dalším přípravném zápase jsme přivítali divizního soupeře Komárov. Začátek zápasu byl opět tragický. V 1. minutě rozebral soupeř naší obranu a osamocený útočník nedal F. Dřevojanovi šanci - 0:1. Než jsme zachytili tempo zápasu, bylo to v 5. minutě už o dvě branky. Další rozebrání obrany na levé straně a přesné zakončení - 0:2. Pak jsme přeci jen srovnali, ale soupeř byl lepší na míči. My jsme velice často dopláceli na chybnou rozehrávku, a pokud jsme se dostali k bráně hostů, chyběla nám větší kvalita v zakončení. Ani před naší brankou nepřibývali gólové šance. Až minutu před koncem poločasu jsme po několikáté chybovali v rozehrávce a hosté nekompromisně trestali - 0:3.


Obraz hry se ve druhém poločase příliš nezměnil. Hosté byli více na naší polovině, ale střídající L. Dřevojan neměl příliš práce. V 57. minutě se nám povedla rychlá akce po pravé straně, když dal Dvořák do křídla na Krotila. Ten nic nevymýšlel, namířil si to z úhlu na bránu a střelou na zadní tyč snížil na 1:3. Poslední slovo v zápase měli hosté, když po další obrovské chybě zakončovali do odkryté brány - 1:4.


Komárov ukázal větší kvalitu a zaslouženě zvítězil. My se pereme s rozehrávkou a chybí nám i kvalita ve finální fázi. V dalším zápase se utkáme s SK Chlumec, který má po podzimu zaděláno na pohodový postup do krajského přeboru. Zápas sehrajeme na domácí UMT v sobotu 11.2. od 10:00.

Zpět na články »