"Béčko" v souboji o střed tabulky uspělo až na penalty.

[4. 10. 2015 22:23:07]

V souboji dvou osmibodových celků o střed tabulky si dva body připsali domácí. Tatran ale do utkání nevstoupil vůbec dobře. Již v 9. minutě inkasoval po rychlém brejku a 23. minuta přinesla hostům již dvoubrankové vedení. 

Tatran Sedlčany „B“ – FK Komárov 4:3 na pen. (2:2)

 

Branky Tatranu: 29. Chlasták P., 30. Havel, 75. Repetný

 

Penalty proměnili: Vrbický, Ségl, Čížek, Chlasták M., Pudil

 

Sestava Tatranu: Mošnička – Dvořák J., Ségl, Pudil, Brotánek – Sirotek M. (72. Čížek), Čejda, Chlasták M., Repetný – Havel (46. Vrbický), Chlasták P. (75. Haas)

 

 

Do této doby kupili sedlčanští hráči zbytečné chyby a ty soupeř zkušeně potrestal. Pak se ale obraz hry výrazně změnil. Sedlčany přidaly na důrazu a hlavně zásadně zrychlily hru. Ve 29. minutě snížil pohotovou střelou k tyči P. Chlasták po centru Repetného a hned o minutu později srovnal skóre Havel. Předcházela tomu střela M. Chlastáka a dorážka jeho bratra, kterou stihl ještě hostující brankář zlikvidovat. Havel byl na správném místě a z metru dorážel do odkryté brány. Stejný hráč mohl o něco později zvrátit výsledek úplně, ale nedokázal dostat míč do opuštěné branky. Za stavu 2:2 se nastupovalo tedy i do druhého poločasu. Domácí pokračovali v nátlakové hře a výsledkem bylo několik opravdu slibných šancí. Bohužel bez gólového efektu. Hosté spoléhali na rychlé brejky a centry ze standardních situací. Z nich si také vypracovali několik příležitostí, ale brankář Mošnička byl vždy na místě. V 72. minutě přišel ale faul v šestnáctce a z penalty šel opět Komárov do vedení. Již v 75. minutě bylo opět srovnáno. Brotánek rychle rozehrál trestňák na Repetného a ten z pravé strany vymetl vzdálenější šibenici. V poslední minutě ještě střídající Čížek spálil tutovku a šlo se na penalty. V těch byli tentokrát úspěšnější domácí hráči a zaslouženě si tak připsali druhý prémiový bod.

Zpět na články »