Ani jednomu týmu mladších žáků se nepodařilo získat body

[18. 10. 2018 7:20:28]
Ani jednomu týmu mladších žáků se nepodařilo získat body

Mistrovský zápas – krajský přebor mladších žáků

 

Mistrovský zápas okresního přeboru mladších žáků

Mistrovský zápas – krajský přebor mladších žáků

  

Mladší žáci „A“ - Č.L.U. Beroun     0:4 (0:1)

 

 

V neděli 14.10.2018 sehráli mladší žáci „A“ další mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka Středočeského kraje. Začátek utkání: 11,55 hod. Rozhodčí: Jan Stehlík

 

Sestava: 

Brankář:  Jan Jiráček

1,   František Plachý – Tomáš Hodouš; Petr Pudil - Šimon Macháček - Jakub Hodouš; Matěj Pešta -

      Daniel Vondra

2,   David Barták - Matěj Černý,  Jan Kuthan - Jan Timofte

  

Zápas se hrál za dobrého počasí. Vedoucí celek tabulky se předvedl dobrou hrou. Naši hráči se však nezalekli a statečně bojovali ze všech sil. Příležitosti na obou stranách zachránili obrany nebo brankáři. Přesto se hostům podařilo ve 24 min. vstřelit vedoucí branku. Do konce prvního poločasu pokračovala vyrovnaná hra, ale branka již nepadla.
Druhý poločas pokračoval v bojovné hře s příležitostmi na obou stranách. V závěru zápasu měl větší fotbalové štěstí soupeř. Nejdříve v 51 min. vstřelili druhou branku, v 56 min. třetí a v poslední min. zápasu čtvrtou. Za předvedený výkon jsme si takové množství branek nezasloužili a chlapcům patří poděkování za předvedený výkon.

Po 8 odehraných zápasech jsou mladší žáci „A“ v tabulce na 9. místě se ziskem 9 bodů a skóre 25:29.

Další zápas hrajeme v sobotu 20.10.2018 od 11,40 hod. ve Štěchovicích na hřišti FK. Soupeřem bude Povltavská FA. Odjezd od hřiště TATRANU je v 8:15 hod. Nominaci určí trenér Dušan Pudil.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Mistrovský zápas okresního přeboru mladších žáků


TJ  Stará Huť – Mladší žáci „B“    4:3 (3:0)

 

V neděli 14.10.2018 sehráli mladší žáci „B“ další mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka okresu Příbram.

 

Sestava: 

Brankář:    Ondřej Špánek

1,   Jan Novotný -  František Hrdlička; Alex Dembélé - Matěj Macháček - Petr Moudrý;  

      Michal Stibor - Antonín Plachý

2,   Michal Pšenička - Jakub Rozvoda 

      

Branky: 1x M. Pšenička, 1x A. Dembélé, 1x M. Macháček

Penalty po zápase: 4:7

                           

Úvod zápasu byl vyrovnaný, ale nedařilo se nám využít vytvořené šance. Domácí se dostali do vedení po rohovém kopu, když jsme si centrovaný míč vrazili do vlastní branky. Vzápětí soupeř, po zaváhání naší obrany, vstřelil druhou branku. Do konce prvního poločasu přidali ještě jednu a ujali se vedení 3:0.
Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivně a domácí po stranách přehrávali. Soupeř však šťastně využil jednu ze standardních situací a ujal se vedení již 4:0. Naše oslabená sestava ještě zabojovala a výsledkem byly vstřelené branky. Nejprve snížil v 38 min. M. Pšenička, druhou přidal v 50 min. A. Dembélé a v 58 min. přidal třetí branku M. Macháček. Naše hra proti vyšším hráčům domácích byla těžká a přesto jsme bojovali o vyrovnání. Domácím docházeli síly a hrát ještě 5 min. tak jsme určitě minimálně vyrovnali.

Po 9 odehraných zápasech jsou mladší žáci „B“ v tabulce na 3. místě se ziskem 15 bodů a skóre 54:32. Další zápas hrají hráči v pátek 19.10.2018 od 17,00 hod. v Krásné Hoře n. Vlt. Sraz na hřišti je v 16,00 hod. Nominace hráčů je uvedena na web. stránkách.

 

 

 

Zpět na články »