“O pohár starosty města Příbram“ - VIII. ročník zimního fotbalového turnaje - 2.místo

[4. 2. 2017 10:08:21]
“O pohár starosty města Příbram“ - VIII. ročník zimního fotbalového turnaje - 2.místo

V sobotu 4.února se fotbalisté Tatranu Sedlčany se zúčastnili v Příbrami turnaje „O pohár starosty města Příbram“. Naši hráči nakonec skončili na druhém místě, když ve finále podlehli 1.FK Příbram U19 0:2 (0:1).

 

 

Semifinále 1: 
Spartak Příbram – „A“ muži      1:2


Sestava:
Capouch, Lípa P., Vystyd, Brotánek, Repetný, Hájek, Kdolský, Dvořák, Soldát, Senft, Haas

(střídali do druhého poločasu Matoušek L., Lípa V., Krůta, Sirotek, v 55.min za zraněného Senfta Otradovec, ze hry odstoupili Haas, Soldát, Kdolský, Hájek)


Dvacet minut předváděli hráči Tatranu dobrý fotbal, včas napadali protihráče a nutili je k chybám, prostě měli chuť běhat. Jenže jsme strašně rychle dali dvě branky a tím naše agresivní hra skončila. Hra se vyrovnala a domácím fotbalistům jsme vlastními chybami nabídli šance ke skórování, které ale zlikvidoval Capouch. Jak padaly branky: v 5.minutě utekl po lajně Soldát přihrál Haasovi, ten posunul na Kdolského a bylo to 1:0. V 8.minutě při pressinku domácí chybovali, k míči se dostal Haas, vystřelil a domácí bek poslal míč do vlastní sítě. Domácí po naší chybě v 73.minutě upravili skóre na 2:1.


Semifinále 2: 
Čížová – 1.FK Příbram U19    0:1


O 3.místo: 
Čížová – Spartak Příbram    2:1


FINÁLE: 
„A“ muži – 1.FK Příbram U19     0:2


Sestava:
Glogar - Čejda, Vystyd, Brotánek, Repetný, Hájek, Kdolský, Matoušek, Soldát, Haas, Krůta
(střídali: Lípa V. za Krůtu, Sirotek za Soldáta a v 62.minutě Otradovec za Matouška. Na turnaj nemohli pro nemoc odjet Řehák a Valenta v práci byl Němec a nebyl také Kvěch)


Finálové utkání se hrálo ve velké mlze, což značně ztěžovalo orientaci na hřišti. Ligový dorost 1.FK Příbram byl po celé utkání mírně aktivnějším a lepším týmem. Náš tým se mimo standardních situací vlastně do žádné velké brankové příležitosti nedostal. Nejlepší výkon podal z našich hráčů Luboš Soldát. Další přípravný zápas hrajeme v sobotu na Motorletu od 14.00 hod. proti Uhelným Skladům.

Zpět na články »