Áčko stále čeká na první výhru v sezóně

[4. 10. 2021 8:17:19]
Áčko stále čeká na první výhru v sezóně

Beroun – „A“ muži    4:1 (3:1)

 

Sestava:
Dřevojan - Repetný, L.Brotánek (34.Novotný), Sosnovec, P.Lípa (46.Habart), Soldát (87.M.Sirotek), Kdolský, M.Dvořák (87.Kouklík), Hanuš, D.Krůta (58.Hašek), Haas

 

Beroun byl jednoznačně nejslabší soupeř, proti kterému jsme nastoupili. My byli určitě fotbalovější a měli míč častěji na kopačkách. Co je to ale platné, když každému soupeři nabízíme dávat laciné branky. Do 23.minuty jsme měli vést dva nula, ale šance jsme nedali. Hned v první minutě jsme kopali dva rohy a vždy se míč motal v pokutovém území. V 6.minutě vyrazil domácí brankář tvrdou střelu Haase. V 8.minutě kopal roh Kdolský a Soldát prodlužoval míč, který skončil na břevnu. Kdolského střelu likviduje brankář. Kopali jsme trestný kop a opět se motal míč v pokutovém území, ale do branky jsme ho nedostali. Domácí se poprvé dostali k ohrožení naší branky ve 23.minutě, když kopali trestný kop. Prudkou střelu stačil Dřevojan vyrazit k Lípovi, ten nedokázal míč uklidit do bezpečí a domácí šli pohodlně do vedení 1:0. Za dvě minuty už to bylo 2:0, když domácí kopali z poloviny hřiště trestný kop, centr přilítl do pokutového území na volného hráče, kterého neuhlídal Brotánek a ten hlavou zvýšil – 2:0. My odpověděli rohem, který tlačil Hanuš do branky. Ve 28.minutě se opakovala situace, kdy dali domácí druhou branku. Opět nepohlídaný hráč - 3:0. Ve 36.minutě Hanuš z trestného kopu přes zeď snížil na 3:1.

Ve druhém poločase jsme dostali čtvrtý gól, opět po standardce, když chyboval Dřevojan - 4:1. My jsme tlačili, ale absolutně bez střelby. Za druhý poločas nemusel domácí brankář nic chytat! Výkon našeho mužstva byl laxní a to i v zápase se slabším soupeřem nevede k vítězství! V neděli nás doma čeká jeden z favoritů soutěže – béčko Českých Budějovic. Zápas začíná v 15.00 hod.  

 

Zpět na články »