Áčko prohrálo gólem v nastavení

[25. 9. 2023 11:18:36]
Áčko prohrálo gólem v nastavení

SK Doksy – „A“ muži 2:1 (1:1)
G: Sochůrek

 

Sestava:
Dřevojan F. – Plesl, Brotánek L.,Krůta M. – Repetný, Hanuš, Novotný, Dvořák M., Sirotek M.(74. Barták M.) – Sochůrek (82. Štemberk), Schwarz (46. Vrkoslav)

K dalšímu zápasu jsme zajížděli do Doks, které jsou překvapením úvodu sezóny a před zápasem měly sérii tří vítězství v řadě. My jsme opět počítali absence. Z různých důvodů chyběli Krotil, Kouklík, Habart, Lípa a Hofman. Po dlouhé nemoci byl na lavičce Štemberk, ale na víc než pár minut v závěru to ještě nebylo. Pozitivní byl návrat Sochůrka.


Byl to právě Sochůrek, který hned ve 4. minutě otevřel skóre. Hanuš házel dlouhý aut z pravé strany, který prodloužil hlavou Novotný. Matěj si našel míč na zadní síti a přízemní střelou nedal brankáři šanci - 0:1. Bohužel hned v 8. minutě bylo vyrovnáno. Kousek za půlkou se s míčem otočil kanonýr Nesládek a prudkou střelou pod břevno z 28 metrů vyrovnal - 1:1. Ve 12. minutě udržel dlouhý míč Sochůrek, posunul na Dvořáka a jeho střelu z úhlu vyrazil gólman Švarc na roh. Ve 32. minutě zahrozili domácí, po naší ztrátě ve středu hřiště letěl míč za obranu na Nesládka, ten ale nezakončil ideálně a naší branku neohrozil. Hned z protiútoku se dostal míč do levého křídla na Sirotka, který centroval před bránu, ale volný Schwarz hlavou netrefil ideálně.  Škoda, že neproběhla lepší komunikace mezi ním a Novotným, Ondra byl zřejmě v lepší pozici a hlavou se většinou nemýlí. Ve 36. minutě získal důrazně míč Sochůrek, chytrou střelou se snažil zaskočit Švarce, ale míč skončil na levé tyči. Ve 38. minutě jsme odvrátili roh domácích a šli do rychlého brejku. Dvořák posunul na Hanuše, který zakončoval zleva, ale Švarc byl opět na místě a kopal se roh. Do poločasu jsme měli ještě dvě velké šance. Nejdříve dostal míč za obranu Repetný, chtěl pohotově zakončit, ale míč mu sklouznul po nártu a šel hodně vedle. Další obrovskou šanci měl Sirotek, kterému sklepnul ve vápně míč Brotánek. Marek měl míč na pravačku, ale střílel přes nohu silnější levačkou a míč šel vedle.


První poločas patřil jasně nám, druhý pak domácím. My jsme se k přímému ohrožení brány dostali až v úplném závěru, když se ve vápně dobře uvolnil Štemberk, dal pod sebe na Dvořáka, ten ale střílel nad branku. To domácí nás dostali pod tlak hlavně standardními situacemi, kterých měl v druhé půli opravdu hodně. Nám se je dařilo úspěšně odvracet až do úplného závěru. Ve dvou případech nás podržel brankář Dřevojan. Nejdříve to bylo v 58. minutě, když reflexivně vyrazil gólovou střelu z 15 metrů.  A v 69. minutě vyrazil na roh hlavičku, směřující k zadní tyči. Bohužel v 92. minutě přišla poslední standardka a po gólové hlavičce Doležala zůstaly všechny body v Doksech – 2:1.  


V zápase dvou poločasů jsme měli po první půli vést alespoň o dva góly a odvezli bychom si všechny body. Naše koncovka je však v posledních zápasech žalostná a po špatném druhém poločase nemáme ani bod. V neděli nás čeká velice důležitý zápas s Průhonicemi, který musíme zvládnout a získat 3 body. Utkání začíná už od 16 hodin. Přijďte nás povzbudit, budeme to potřebovat.

Zpět na články »